duminică, 26 aprilie 2015

Testez pila electronică Scholl Velvet Smooth

Pila electronică Scholl Velvet Smooth cu cristale de diamant a picat cum nu se poate mai bine. De ce spun asta? Păi, după minunata alergie medicamentoasă cu care m-am căpătat pe la sfârșitul lunii februarie, întâi palmele și, după un timp și tălpile, au începui să se descuameze. Dacă mâinile le-am rezolvat cumva cu ajutorul unei creme cu uree, tălpile trebuiau mai întâi curățate de pielea uscată și, mai apoi, hidratate.
Bineînțeles că singura opțiune la debutul simptomelor de descuamare a fost piatra ponce. Doar că mare lucru nu obțineam. Așa că, selectarea mea în campania BUZZStore de testare a pilei electronice #SchollVelvetSmooth, a venit la momentul potrivit :)


Pachetul primit conținea pila Scholl Velvet Smooth, serumul intensiv pentru picioare Scholl Velvet Smooth, 5 pliante de prezentare a pilei electronice și ghidul buzzerului, adică al persoanei care testează produsul.


În aceeași seară am și testat aparatul.
Cam așa arătau tălpile mele înainte de prima ședință de folosire a pilei,


și așa arătau după "șlefuire" și aplicarea serumului.


Eu zic că după doar o singură folosire, efectul a destul de bun, nu? Cu piatra ponce nu aș fi reușit așa ceva.
Continuu să o folosesc pentru că deja e cald și în curând voi avea ocazia să port sandale, iar tălpile mele trebuie să arate foarte bine.
Revin cât de curând cu un update.
Să aveți o duminică plăcută! :)

2 comentarii :

  1. Arata foarte bine. Eu am incercat cealalta varianta de pila. Insa n-a avut rezultatele tale. Si apoi le-am hidratat. Bine ai revenit!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ieri am vazut aparatul si rezerve de ambele feluri (cu si fara cristale de diamant) la un Sensiblu. Pilele fara cristale pareau a fi mai putin abrazive.

      Ștergere