luni, 29 iunie 2015

Revista OK cu cadou

Nu mai cumpăr de mult timp reviste românești cu "cadou", pentru că, atât conținutul lor, cât și inserturile, sunt incredibil de proaste
N-am mai vazut ceva inserat la o revistă glossy care să merite a fi cumpărat, nici nu mai țin minte de când.
Până azi când am găsit o revistă care nu mă pasionează  pentru că își face toate articolele după presă străină pe care m-am obișnuit s-o citesc zilnic, deci nu găsesc nimic nou în ea. E vorba de revista OK pe care azi am găsit-o însoțită de un produs dermato-cosmetic pentru protecție solară.


E cu spf 25, e produs in Germania de STADA, are 200 de ml. si a costat, cu tot cu revista, 10 lei. Am căutat referințe despre produs, însă n-am găsit decât niște farmacii online la care produsul are niște prețuri incredibil de mari. De exemplu aici ori aici cu peste 50 de lei.
L-am testat un pic si pare bun. La pulverizare miroase un pic a alcool, însă după câteva clipe mirosul dispare și întinzându-l, intră imediat în piele., iar pielea nu rămâne lipicioasă.
Am văzut revista și cu produs după plajă, însă nu m-a tentat pentru că am gelul cu aloe vera de la iHerb.
Închei sfătuindu-vă să nu ieșiți la soare fără protecție dacă nu vreți să regretați mai târziu, când o să vă uitați în oglindă și o să descoperiți pete de melasmă, piele îmbătrânită prematur sau mai rău, melanoame. Protejați-vă de razele nocive ale soarelui!

6 comentarii :

  1. e ok produsul, l am avut si eu in farmacie si la fel era destul de scump, insa fiind mai no name asa nu prea il cumpara lumea! E buna promotia, mai ales pt cineva care se pregateste sa mearga la mare!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna recomandarea cu protectia impotriva soarelui!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, insa sunt atat de multi oameni care nu tin cont de asta. Am vazut la mare copilasi foarte mici cu pielea inrosita, neacoperiti pe motiv ca le face bine soarele :(

      Ștergere
  3. trebuie sa te intorci, nu? :)
    hai iar la mare!

    RăspundețiȘtergere