joi, 2 iulie 2015

Comandă online H&M

În urmă cu ceva timp am primit newsletter de la H&M precum că a început sezonul de soldare. Îmi placea o bluză very flu-flu pe care o văzusem în magazin încă din iarnă, însă la preţ întreg (99 de lei) nu aveam de gând s-o cumpăr.Aşa că în weekend am dat fuga la magazinul firmei din Palas Mall unde, surpriză, bluza era la preţ întreg :( Am probat-o, totuşi, să văd dacă-mi place cum îmi stă, am concluzionat că e bine şi m-am reorientat către online, unde bluza e redusă cu cca. 35%. Variantele pe alb şi negru au chiar un discount mai mare. În plus, am prins şi o ofertă de shipping gratuit.
Azi am primit-o, prin curier Cargus


Minunata bluză, a cărei culoare nu e chiar aşa de portocalie, însă atât poate camera telefonului meu, poate fi găsită aici. Pe site e fix culoarea originală.
Din ce am observat, mare parte din reducerile de pe site sunt ceva mai mari decât în magazin, însă în magazin sunt şi lucruri care costa 10-20 de lei, însă calitatea nu e cea mai grozavă. În mare parte e vorba de maieuri şi bustiere simple.

6 comentarii :

  1. mi-am comandat si eu un pulover roziu, a ajuns azi la Roman! Abia astept sa vad cum arata! Noroc de tine ca altfel eu nu prea ai sunt la curent cu noutatile!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. când e vorba de cumpărături, potj fi sigură ca fac tot ce pot să economisesc ceva bănuți :)

      Ștergere
  2. Este tare draguta, sa o porti cu placere! In mod normal, soldarile nu ar trebui sa fie si in magazinul fizic?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi! :) Sunt si in magazin, insa nu asa multe produse ca pe site. In magazin, dupa cum am zis, sunt reduse mai toate chestiile din bbc (tricouri), iar rochiile, fustele, pantalonii au pretul standard de reducere, respectiv 75-60 de lei, pret de la care nu mai scad nicicum

      Ștergere
  3. super draguta! e caramizie, nu? sa o porti cu placere!

    RăspundețiȘtergere