miercuri, 16 decembrie 2015

Prima comandă Yves Rocher

După cum probabil că ați remarcat deja, la acest sfârșitul de an am dat câteva comenzi de tipul "prima dată" :D
În articolul de azi am să vă arăt ce am cumpărat de la Yves Rocher, beneficiind de o ofertă greu de refuzat ;)

Pentru că nu am mai găsit seturi gata făcute de YR, am încropit eu unele care cuprind gel de duș, crema de mâini (cam fluida pentru gustul meu) și balsamul de buze din ediția limitată de Crăciun cu portocale confiate și scorțișoară.


Ca să pot profita de oferta cu produsul cel mai scump la 1 leu, am comandat 3 lacuri de unghii puse gratuit într-o cutiuță cadou. Habar n-am cum sunt, însă culorile par drăguțe. Produsul la 1 leu este apa de parfum Tendre Jasmin pe care am mirosit-o într-un magazin Yves Rocher și care, deși nu rezisrtă mult pe pielea mea, mi-a plăcut. Cu atât mai mult cu cât a costat 1 leu! :))



La această comandă am primit cadou o apă de parfum Comme une evidence și, cadoul secret, un serum vegetal antirid.
Excluzând timpul de livrare un pic prea lung pentru gustul meu, AWB-ul trimis prin e-mail care nu e AWB, ci o ciudațenie internă a Yves Rocher, deci nu poate fi urmărit pe site-ul Cargus, totul a fost în regulă.

5 comentarii :

  1. suna tare bine balsamul cu portocale si scortisoara!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inca nu l-am testat ca mai am un pic dintr-un Nivea Care Rose care, btw, e destul de bun

      Ștergere
  2. Deseori am gasit produse bune la Yves Rocher. Ce nu iti recomand de la ei sunt rujurile, mie cel putin nu imi stau pe buze nici o jumatate de ora :))
    M-am inscris la blogul tau, imi place ce si cum scrii, mi-ar placea sa continui, sa nu te lasi. Si daca vrei, ti-as fi foarte recunoscatoare daca ai intra pe blogul meu, care e nou si gol, dar sper sa creasca zilele astea. Multumesc!

    kadsdiary.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Evelyn, eu nu folosesc ruj, ci doar glossuri de toate formele, culorile si consistentele. Dar in special cele sheer sunt preferatele mele.
      Pe blog am sa mai scriu, insa prevad ca nu asa des ca in trecut :)

      Ștergere