joi, 18 februarie 2016

O nouă comandă ale82

După cum vă ziceam în ultimul articol, pentru că mi-a plăcut cum a decurs prima comandă, iar de produs nu mai spun cât îmi e de drag, sâmbătă am dat o nouă comandă care a cuprins o pereche de balerini Desigual pentru mine
și o pereche de pantofi sport pentru soț

Astăzi am primit comanda și, cel puțin eu, sunt foarte încântată. Părerea soțului încă nu o știu, însă mie-mi plac tare mult cum arată și pantofii lui. Sunt BIT-Bontimes și sunt lucrați foarte frumos, încăt merg și la o ținută smart-casual, nu numai la ținute sport.
Despre balerinii mei pot să vă zic că-s foarte frumoși și comozi, pentru că i-am și probat deja. Au un calapod ușor mai lat, elasticul acela și talpa flexibilă îî face comozi-comozi (mă tot repet, însă vreau să vă conving că așa e!)



Despre mărime, vă spuneam în celălalt articol că, de frică să nu mă strângă elasticul de pe margine, am comandat mărimea 40, însă în urma discuției cu reprezentantul firmei, raportat la cum îmi vin ghetele de lac, a concluzionat că e mai bine să-mi trimită mărimea 39. Și nu s-a înșelat. Mărimea 40 mi-ar fi fost mari. La vară o să zburd cu ei! :)
În celălalt articol am uitat să vă spun că livrarea se face cu Fan Courier contra sumei de 16 lei, iar plata produselor se face în sistem ramburs.

4 comentarii :

  1. sa zburzi pe aici pe la mare cu ei!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. coco, deocamdata in Creta-i sigur. Restul voiajelor ramane de stabilit :)

      Ștergere
  2. Ador tot ce este de la Desigual, in general :)) Sunt superbi balerinii!!! Si chiar par comozi-comozi! Sa ii porti sanatoasa. Imi plac si pantofii care i-ai comandat pentru sotul tau. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie-mi plac produsele Desigual, insa in Romania nu este magazin si, chiar daca ar fi, produsele sunt foarte scumpe chiar si la soldare si nu mi-as permite sa cumpar. Acum 2 ani m-am uitat la balerinii astia la un mall de la Atena si, la reducere, erau 40 de euro

      Ștergere