luni, 11 aprilie 2016

De la H&M

După cum probabil v-ați dat seama, îmi plac produsele H&M. Nu toate, însă cele mai multe sunt fix pe gustul meu. Cei mai faini bluejeans sunt de la ei, pentru că au lungimea 34 care-i face să arate normal pe mine și nu ca și cum "răposata ar fi fost mai scurtă de picioare". Ce nu-mi place e că multe produse sunt în plaja de mărimi de până la L/42, mărime ce pentru un tricoul/bluza/cămașa/geacă e prea puțin, că nu-mi cuprinde amplitudinea bustului. Dar, asta e, mă orientez și eu spre cele cu mărimi mai mari sau de la secțiunea mărimi XXL.
Cum de ceva timp au reduceri și de 70% la unele produse soldate, spiritul meu de shoppaholică a fost destul de neliniștit încât să mă determine să dau 2 comenzi.
Azi am primit una dintre ele și sunt destul de mulțumită.
Mi-am comandat două tricouri care sunt foarte mișto și au costat 12 lei fiecare




Mi-am mai cumpărat o rochie

o eșarfă

și o bluză care e un fel de tricou subțirel și cam lung pentru gustul meu
Toate m-au costat 130 de lei, cu tot cu atenția pe care am dat-o drăguțului curier ;)
Mâine sau poimâine mai primesc o comandă care conține și niște lucruri pentru soț. Totodată, în pachet am primit și un cod de reducere (0311) valabil până pe 14 aprilie, de - 15% și  transport gratuit.

8 comentarii :

  1. Hello! Si eu am pacatuit, mi am luat insa mai multe lucuri pentru casa (prosoape de baie, covoras tesut),pantaloni, bluza si m-au costat 100 de lei. Ce-i drept eu am profitat de reducerea de 15% si cu transportul gratuit, astfel ca am cam economisit 300 de lei. Pot sa ma declar si eu fan H&M si prefer de cele mai multe ori sa comand online.
    I pup u!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma pregatesc si eu de aplicarea codului :)))
      Is bolnava la cap, nu?
      I pup u2!

      Ștergere
  2. Rochita e foarte frumoasa, am una asemanatoare, asa ca imi imaginez ca arata ca si a mea pe corp. Plus ca ador acest fel de maneci :D Sa le porti pe toate sanatoasa si sa ne areti si urmatorul colet. Si mie imi place H&M, desi eu online nu cumpar nimic. Sotului i-am luat multe de acolo anul asta! Eu.. strang banutii pentru o calatorie mai mare, asa ca stau la distanta mare de magazine :)) Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi,Evelyn! Si eu am de gând sa călătoresc anul ăsta, dar is shoppaholica si nu ma pot abtine 😁

      Ștergere
  3. si mie imi plac produsele h&m, dar ca o remarca personala... sunt de proasta calitate. Ori nimeresc eu prost:) . E drept ca si le folosesc (am 2 perechi de pantaloni, si ma astept sa ma tina macar juma de an pana prind alte solduri, nu peste 2 luni sa fie roshi in fund si sa fiu nevoita sa iau altii...)
    Iar la colanti, fiica mea i-a rupt in genunchi de la primele cazaturi ... ok, nu dadui mult (erau din aia la oferta, iau 3 si platesc 2 dar.... o pereche de 2 ori imbracata??? copiii cad des...)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Calitatea nu este extraordinara, de aceea le si cumpar doar cand sunt la reducere. Insa dintre toate marcile la care am acces, cele de la H&M si de la C&A sunt bunisoare.

      Ștergere
  4. e super primul, sa apari cu el la mare!!!

    RăspundețiȘtergere