joi, 7 aprilie 2016

Prima din aprilie

N-am avut ce să vă zic, așa că, decât să bat câmpii cu sau fără grație, am preferat să nu scriu nimic. Acum vă scriu, dar să nu credeți că am ceva extraordinar de comunicat. Nuuu, nici vorbă!
Pot doar să vă zic că am început orele de conducere, iar prima lecție a fost aseară, pe întuneric, pe un drum oarecum pustiu. Astă-noapte am avut un coșmar care s-a tot repetat de vreo 2 ori: se făcea că e cât pe ce să lovesc o altă mașină, roșie, staționată. Iar instructorul frâneaza așa de brusc, de se oprește motorul. Ideea e că așa s-a întâmplat și în realitate, întâmplare care m-a făcut să-mi tremure genunchii până am intrat în casă  :(
Oricum, toată distanța parcursă la volan a fost dătătoare de o durere de stomac, pentru că nu-mi pot corela stăpânirea volanului, cu semnalizarea, asigurarea, depășirea, cu schimbarea vitezelor etc. I'm deeply sad! :( Instructorul zice că așa-i la primele lecții. Well, we'll see...
În rest, să vă zic că ieri pe la prânz am făcut o comandă online la IKEA și azi dimineață am și primit-o, lucru care m-a uimit teribil. Printre niște mărunțișuri, am cumpărat și o lenjerie de pat destul de drăguță.
Mi-ar fi plăcut ca pânza să fie mai puțin străvezie, însă, asta e. Mă obișnuisem cu lenjeriile de pat cumpărate cu mulți ani în urmă de la LaRedoute.fr,, dense, din bumbac egiptean, multe noduri etc., și chiar cele de bumbac de la Lidl, care, din punctul meu de vedere, sunt superioare calitativ acesteia.
Mai aștept două comenzi de la H&M, cu lucruri pentru mine și soț, luate cu reduceri de peste 50%, că acum câteva zile a început campania de soldare de până la 70%.
Mai trec pe aici. Vă pup și mă întorc la treabă! :-*

7 comentarii :

  1. Răspunsuri
    1. Hahaha, de aia am luat-o, ca e cu "poza" lui Țuțelu'

      Ștergere
  2. Luiza, mersi pentru incurajari. Sper sa fiu in stare sa sofez si eu fara probleme candva.
    Despre lenjeria de la Ikea, nu stiu ce sa-ti spun. Colegul cu care am dat comanda ca sa impartim costurile de trimitere e foarte multumit de lenjeriile de poat Ikea. La fel si colega lui de birou, care-mi este si amica buna. Insa eu tot fac comparatie cu cele de la La Redoute si astea ies in dezavantaj.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu am evitat lenjeria de la ikea, din aceleasi motive.
    Da, si eu am de la redoute :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum la noi nu e magazin decat la Bucuresti, cand am fost acolo n-am dat prea mare importanta lenjeriilor de pat, asa ca nu aveam idee ca-s bune de strecuratoare :d

      Ștergere
  4. BUNAAA, MIKI!! spune-mi, te rog frumos cit te-a costat transportul de la IKEA?? multumesc! seara placuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 29 de lei, la care se adaugă cate un leu pentru fiecare kilogram

      Ștergere