miercuri, 18 mai 2016

Mai, cu vreme de toamnă

Vremea asta mă deprimă teribil! Azi dimineață erau doar 9 grade, iar când am ieșit de la birou erau vreo 12 și ploua :( Mă simt stoarsă de puteri din cauza frigului și a cerului veșnic înnorat.
Oricum, mă îmbărbătez gândindu-mă că mai e puțin și plec la mare, soare, căldură...
Până atunci, până și cumpărăturile sunt pentru sezon mai rece, așa că, hai să vă arăt ce mi-am mai luat de la H&M.
Căciulă cu lânică moale precum cașmirul, 7 lei

Bluză, care e, de fapt, dintr-un tricot destul de ordinar, și care merită fix prețul pe care l-am dat acum (20 de lei)

Gloss destul de fain, într-o culoare care mă prinde și a costat doar 12 lei :)

Rujul, în schimb, nu mi s-a potrivit, însă i-am găsit stăpân. E foarte cremos și se simte plăcut pe buze, însă e cvasi-invizibil pe buzele mele. Am dat 20 de lei pe el.

Printre rateuri, trebuie să menționez și o geacă biker pe care am luat-o în mărimea cea mai mare (44) și care e incredibil de mică (cred că-i bună pentru cineva care poartă 40!).  Începând cu mânecile foarte strâmte și cam scurte, și terminând cu jacheta în sine, care e strâmtă și foarte scurtă.
Am trimis-o retur și pentru că, cu excepția zonelor inserate din poliuretan, restul e dintr-o cârpă moale și fără nici un fel de formă. Am dat 120 de lei pe ea și zic că nu merită.

Toate produsele sunt cumpărate din secțiunea de reduceri.
În rest, de mâine încep iar un calup de 3 zile cu ore de șofat, așa că după-amiezele îmi vor fi iar ocupate. Continuu să visez la Creta, în timp ce centrala duduie :d
AMR 20 de zile :))

5 comentarii :

  1. Bluza gri pare draguta, asa cu manecile mai largute.
    Cum te descurci cu condusul?
    Hai, ca 20 de zile trec foarte repede :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Evelyn, bluza gri e incredibil de comuna si fara nici un haz. In poza pare interesanta, insa in realitate e dezamagitoare. Materialul e tricot ordinar, ca la chilotii tetra (nu stiu daca stii cum sunt, ca esti tinerica)
      Cu condusul m-am descurcat destul de bine ultima data, insa asta a fost acum o saptamana. Dar cred ca-s pe o panta ascendenta si o sa fie din ce in ce mai bine.

      Ștergere
    2. tetra ultra ieftina folosesc si marii creatori, e la moda, presupun:)) am si eu una, dar a costat ceva foarte putin, de aia nu ma plang. cred ca o sa o spal de mana, ca altfel o pierd prin masina de spalat:))

      Ștergere
    3. Si pe asta am dat putin, insa pretul neredus e undeva pe la 90 de lei (20 de euro), ceea ce e o mare magarie :)

      Ștergere