vineri, 30 septembrie 2016

Reviste grecești cu cadou - septembrie 2016

N-am reușit să mă mobilizez să vă spun cum a fost în vacanța din Zakynthos, însă am zis ca măcar revistele cumpărate de acolo să vi le arăt, înainte de a se termina luna septembrie :D


YSL Rouge Volupte Shine no. 49



inserturile a două reviste



Zic că cuvintele sunt de prisos, asta în lumina recentelor apariții ale revistelor din România care au, cu mici excepții, inserturi absolut penibile. Nu mai zic de mult mediatizata beauty box de la Marie Claire care, în ediția care tocmai se lansează, nu e mai deloc tentantă (cel puțin pentru mine!). Mostre în cantități infime pe care le putem primi cu cu un pic de persuasiune de la magazinele firmei și produse mass-market cu preț destul de scăzut încât să și le permită oricine.
Cam atât despre reviste, revin cu impresii de călătorie :)

6 comentarii :

  1. Uau!
    Sa te bucuri de ele! Ce culoare are rujul YSL? La noi e vreo 160 unul full size...
    Iar produsele mastic au aparut in marionnaud, nu stiu daca toata gama.
    Cum este marca fabb? Eu nu ii stiu.

    Miha

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O iau invers cu raspunsurile :d Marca Fabb banuiesc ca e greceasca. Nu am gasit nicaieri referinte despre produsele astea, insa blush-ul (pe care l-am mai luat si in iunie la o revista) si creioanele-ruj sunt foarte bune: cremoase, pigmentate si nu usuca pielea/buzele.
      Body mist-ul ala e cam degeaba, ca nu face nimic. Nici nu parfumeaza, nici nu racoreste... Daca toate produsele sunt asa, nu pot sa zic ca ma atrag. Rujul YSL l-am pozat si-l poti vedea in articol. M-am uitat, si nu scrie ce cantitate e in mititelul asta, insa e destula :)

      Ștergere
  2. Ce de cadouri :D Tot am zis ca o sa ma uit daca si pe aici sunt reviste cu cadouri dar am tot uitat. In chioscurile mici nu am vazut.
    Sa te bucuri de toate si asteptam impresii din calatorie :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, mersi, Evelyn! Am sa scriu, insa, deocamdata sunt foarte bolnava (viroza respiratorie) si n-am chef

      Ștergere
  3. ASa dor imi e de niste reviste cu cadouri... sa vedem daca la noi apare ceva interesant zilele astea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inafara calendarului din Glamour /Elle, nu ma mai interesează nimic. Aceleasi inserturi de proastă calitate (la Avantaje, parca, e un fard Ruby Rose 🙁 ). De mult timp nu mă mai tentează nimic la revistele romanesti

      Ștergere