vineri, 11 noiembrie 2016

Paneluri de sondaje online care plătesc

Cu mai mulți ani în urmă m-am înscris pe două site-uri pentru sondaje online, la îndemnul unor bloggeri importanți pentru mine si, în principal, la recomandarea Alinei lui Brumărel. Și nu-mi pare rău deloc.
Deși în primii ani primeam sondaje destul de rar, nefiind probabil în eșantionul reprezentativ pentru ceea ce cautau ei, în ultimii doi ani lucrurile au mers mai bine.
Cel mai bine am colaborat cu Daedalus care, după aproape 4 ani de la înscriere, mi-a decontat punctele acumulate și astfel am primit în cont 20 de euro, contravaloarea a 2000 de puncte. Unora li se va părea puțin, însă pe mine m-au bucurat bănuții ăia. Plata s-a făcut la cca. 2 luni după lansarea solicitării.
Celălalt panel e IPSOS (i-say.com). M-am înscris în ianuarie 2014 și acum, dupa aproape 3 ani, am solicitat recompensa corespunzătoare numărului de puncte acumulate. Cum de data asta, recompensele nu sunt în bani, ci în tichete cadou Edenred, din totalul de puncte am putut opta doar pentru tichete în valoare de 50 de lei, restul de puncte rămânând în contul meu.

Blogger îmi importă poza așa, deși e făcută cât se poate de drept :(

Aici comanda de decontare a punctelor a mers mult mai repede, pentru că am comandat pe 2 noiembrie și azi am primit deja un tichet cadou în valoare de 50 de lei.
Între timp am mai primit un sondaj, așa că am deja în cont 400 și ceva de puncte. Un tichet cadou în valoare de 50 de lei înseamnă 1654 puncte.
Deci, încă o dată, confirm și eu că, atât Daedalus, cât și IPSOS, plătesc pentru sondajele completate!
Dacă doriți invitație de înscriere pe aceste paneluri, trimiteți-mi mesaj.

8 comentarii :

  1. ma bucur ca ai facut niste banuti, din pacate daedalus a facut o faza naspa: mi-a sters si mie si altor persoane toate punctele fara explicatie, daca completez un sondaj nu se updateaza punctele... nu-mi mai bat capul cu ei.

    la ipsos asa mult a trebuit pana ai acumulat puncte pentru bonul de 50? la mine merge mai repede. oricum, sunt bineveniti! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am patit-o si eu cu daedalus, insa le-am scris ca nu mi-au alocat puncte pentru doua sondaje completate (si erau dintr-alea lungi de 125/175 de puncte) si s-a rezolvat.
      La Ipsos da, asa mult a durat, pentru ca la cele mai multe sondaje, desi intru chiar in ziua in care-mi trimit invitatia, odata accesat se scuza ca s-a completat nr. de respondenti si gata, iar la altele desi incep sa le completez, la un moment dat nu ma mai "potrivesc" cu cerintele lor si imi aloca doar 20 de puncte (alea de consolare).

      Ștergere
  2. Salut!
    Vreau si eu detalii, va rog frumos.
    Mihaela

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Păi, nu prea am ce detalii sa dau, înafara de faptul ca te înscrii si aștepți să primești sondaje de completat. Daca vrei invitatie sa te înscrii, lasa-mi o adresa de e-mail

      Ștergere
  3. Buna. M-am apucat si eu de sondaje (tot la recomandarea Alinei). De un an sunt la Daedalus si zilele astea am incasat primii bani de la ei, 11 euro. Si la ipsos inca completez ;)) Dar sunt multumita ��

    RăspundețiȘtergere