marți, 11 aprilie 2017

Review Facial Massage Cream

Grație bunei colaborări pe care o am cu Brander.ro, am primit spre testare Facial Massage Cream de la Ayurmed


Recunosc că, datorită problemei pe care o am cu dermatita periorală, am început testarea cremei cu un pic de teamă, ca nu cumva să-mi apară iritațiile uzuale cauzate de folosirea cremelor nepotrivite.
Din fericire, nu s-a intâmplat nimic rău cu tenul meu. Ba, dimpotrivă, aș zice :) Am fost surprinsă încă de la prima folosire de textura densă a cremei, grasă, dar nu la modul neplăcut. Poate că tenul meu uscat, matur, era dorit de așa o cremă, pentru că la mine nu durează foarte mult până e absorbită aproape complet de piele. E drept că o aplic într-un strat mai subțire încât să nu fie nevoie să îndepărtez surplusul. După ce am folosit-o o săptămână pot spune că e o cremă bună, care nu-mi irită tenul. Desigur, beneficiile le voi vedea după un timp mai îndelungat de folosire, însă până acum e totul OK.


Eu nu mă pricep să citesc INCI-ul unui produs cosmetic și de aceea l-am pozat pentru cine este interesat. Dacă aș fi întrebată, aș spune că s-ar putea renunța ușor la parfum și colorant, culoarea neavând nici o relevanță atunci când crema e bună, iar parfumul, zic eu, nu face nici un serviciu acestui produs. Cred că fără parfum crema ar fi mai ușor de folosit, mie personal, mirosul dulceag al acestei creme neplăcându-mi în mod deosebit.


Și să nu uit să vă spun că eu o folosesc și pe zona din jurul ochilor și imediat după ce o aplic prin masaj ușor, ridurile sunt muuuult diminuate. Pentru cele care au folosit serumul Genifique de la Lancome, vă spun că efectul asupra ridurilor este exact același!
Tot ce-mi mai rămâne de spus e că recomand din toată inima această cremă, care nu doar că este bună, ci are și un preț accesibil (18 lei) Mai mult, zilele acestea magazinul online Ayurmed are o campanie promoțională în care produsele pot fi achiziționate în formula 2+1 gratuit, 3+1 gratuit... Eu sunt tentată de cel puțin 2 produse pe care mi-am propus să le achiziționez zilele astea: Almond Under Eye Cream si Acne Cream, ultima pentru a o folosi pe decolteu, vara, când datorită căldurii și transpirației, îmi mai apar mici "monștri acneici" :)

4 comentarii :

  1. eu o folosesc pe coate, genunchi, pentru masajul zonelor foarte uscata este tare buna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Coco, deocamdata n-am nevoie in zonele alea, insa cand s-o incalzi si trec la sandale, sigur o s-o folosesc si asa :)

      Ștergere
  2. wow, chiar ca are un pret foarte bun, mai ales compaativ cu crema mentionata de tine. Multumim pentru recomandare. :)

    RăspundețiȘtergere