marți, 4 septembrie 2018

Cardul de fidelitate L'Occitane

Săptămâna trecută am intrat în posesia cardului de fidelitate L'Occitane en Provence și pentru că am fost întrebată, m-am hotărît să mă informez și scriu aici condițiile în care îl poți primi.
În primul rând, trebuie sa detineți un card de fidelitate Sensiblu (fac parte din aceeași companie) și să fi făcut în ultimele 2 luni achiziții de produse L’Occitane în valoare de minim 150 lei, plătind în numerar sau cu un card bancar. 
Posesorii de card de fidelitate L'Occitane beneficiază de o serie de beneficii cum ar fi: promoții si oferte speciale, invitații la evenimentele L’Occitane, un cadou de bun venit, care se va acorda o singură dată (eu am primit o cremă de mâini de 30 ml. cu unt de Shea ), 25% discount la orice produs achiziționat în luna in care posesorul de card își aniversează ziua de naștere, și nu în ultimul rând, veți afla informații despre cele mai noi produse L’Occitane, înaintea tuturor :) 

cea mai drăguță angajată L'Occitane, Adina Gabriela




Așadar, dacă vă plac produsele L'Occitane en Provence, nu ezitați să aplicați pentru cardul de fidelitate după îndeplinirea condițiilor. Numărul de telefon la care trebuie să sunați pentru a-l cere este 0 800 080 234

2 comentarii :

  1. Nu este magazin l'Occitane la mine in oras :( E valabila oferta si pentru cumparaturile online|?
    Laura

    RăspundețiȘtergere
  2. sigur ca imi plac tare mult... preferatul meu este parfumul cu vetiver!

    RăspundețiȘtergere