vineri, 22 iulie 2016

Solduri de vară de la H&M (2) - eșecuri

Am recidivat cu alte două comenzi pe site-ul H&M, însă, de aceste două dăți nu am mai avut așa mult noroc.
În prima comandă am avut această rochie superbă

care, însă, ar veni de minune unei fete cu conformația de tip "scândură de călcat" aka fără nici un fel de rotunjimi, că ți le adaugă din plin,vizual, rochia. Returnată!
A doua dezamăgire e o bluză care, în realitate, nu arată nicicum ca-n poza de pe site


După cum observați, bluza pare a fi cambrată, nici foarte lungă, dar nici scurtă, însă sigur una elegantă. Nimic mai fals! Produsul primit de mine, deși respectă în linii mari decrierea, e un cămeșoi lung până la vreo 2 palme sub fund (vă reamintesc, am 1.77 m., deci nu-s tocmai o pitică!), extrem de largă, deși e mărimea mea, pentru că-mi vine bine doar la umeri, iar mânecile alea foarte largi sunt extrem de ciudate: fiind dintr-o pânză de bumbac moale, nu stau îndoite nicicum, deci, ca să zic așa, le cam bagi în borș dacă te nimerești undeva la masă :D În poză, cel mai probabil că au strâns la spate cămașa, pentru că altfel, oricât de mică ar fi mărimea, croiala nu e de așa natură încât să stea cambrată pe corp. Returnată!
În aceeași comandă am mai avut și o pereche de sandale, singurul produs de care sunt mulțumită

În cea de-a doua comandă (de fapt prima, însă mi-au fost livrate de Cargus în ordinea inversă trimiterii), am avut o pereche de bluejeans, nu foarte reduși, însă i-am luat că păreau promițători

Deși, sunt mărimea mea, nu stau tocmai strânși pe picior în partea de sus, ba chiar fac niște cute cam inestetice. Deasemeni, materialul este foarte subțire și oarecum lax, iar talia, deși e doar "regular", e înaltă (mai înaltă de atât, zău că nu se poate!). Mă mai gândesc dacă-i returnez sau nu.
Cam astea-s toate cumpărăturile din ultima vreme, din păcate nu prea izbutite.
Aștept încă un colet de la StrawberryNet expediat de ei pe 26 iunie, ajuns în țară pe 2 iulie, procesat de BSI pe 4 și trimis (conform Infopost) la oficiul poștal 13 vamal din Iași pe 6 iulie. Și de atunci stă. Azi se împlinesc 16 zile calendaristice de când comanda mea de cosmetice zace într-o magazie de poștă, în Dumnezeu știe ce condiții  :( Și nu ai cui te plânge! Am sesizat la Infopost, mi-au dat și număr la sesizare (4554/18.07.2016), și ce dacă. E strigător la cer! Și trimiterea mea e una recomandată, care are tracking no. și pot vedea de când zace la ei, însă în cazul trimiterilor simple, din cauza Poștei Române și a comisionarilor vamali de la oficiul cu vamă (aceiași împuțiți aroganți de ani de zile!), îți cam iei gândul de la ce ai de primit.
Na, că mi-am spus oful, așa că vă las, dorindu-vă să aveți un weekend pe placul fiecăruia!

6 comentarii :

  1. Imi plac sandalele! Ca tot spui de pantaloni, asa am cumparat eu de la Primark niste pantaloni care imi placeau mult de tot, blugi subtiri, de vara, de un albastru deschis aproape alb. Cand i-am incercat am observat ca au talie foarte inalta, dar am zis ca mna.. si asa eu prefer talia inalta (normala). Dar vai, nici macar nu pot sa imi pun centura, si se pare ca imi ajung pantalonii deasupra buricului, si imi vin prea largi acum. De fiecare data cand ii port, trag de ei in sus :)) Dar imi plac, materialul e subtire si vin perfect vara, primavara si toamna!
    Weekend frumos!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, doar ca astia-s negri si eu nu prea port negru vara. Doar cand sunt obligata de o situatie funerara, ca sa-i zic asa. I-am imbracat chiar azi la inmormantarea unui unchi de-al sotului, ca se vad ca niste pantaloni si nu ca niste blugi si a fost OK. Doar ca, asa cum ziceam, nu sunt stramti pe picioare si au tendinta de a deveni baggy dupa ce-i porti cateva ore :(
      Weekend frumos si tie! :)

      Ștergere
  2. Luiza, am fost la posta si mi-au dat cu flit, ca au peste 6000 de colete si ca atunci cand o sa ajunga la al meu o sa-mi trimita aviz.
    De pe Feelunique nu mai am mai comandat de mult pentru ca livrau dintr-o insula dinafara UE si venea tot la posta vamala. Acum vad ca trimit din UE, asa ca poate ma mai uit pe la ei, desi preturile tot mari imi par.
    Te pup si eu!

    RăspundețiȘtergere
  3. Aaaa, dar am avut ocazia sa arunc o privire in magazia lor si sunt toate claie peste gramada. Unele sunt pe niste rafturi (putine, ca-s si putine rafturi), dar restul, pe jos (cele marunte in saci, pe jos)

    RăspundețiȘtergere
  4. Phii, că trebuia să-mi trimiți mie rochița aia căci, scândură cum mă știi, cred că mi s-ar fi potrivit. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mel, nu, nu ti-ar fi venit bine, pentru ca e cam prea lunga pentru înălțimea ta, plus ca ti-ar fi trebuit cu vreo 4 numere mai mică 😏

      Ștergere