luni, 19 martie 2012

Cadou de la Triodeluxe

Cu ocazia zilei de 8 martie, magazinul online Triodeluxe a organizat un concurs în care clientele înregistrate erau invitate să povestească o amintire despre această sărbătoare. Se pare că le-a plăcut ceea ce am scris, așa că m-au recompensat cu un voucher de reducere de 50 de lei care putea fi folosit la achiziționarea de produse de pe site.

Toate bune și frumoase, însă experiența mea cu produsele Anian n-a fost una prea fericită. Atât keratina lichidă, cât și masca regeneratoare (melcii, cum îi zic eu :D), nu mi-au priit. Dacă despre keratină am povestit, de melci n-am mai zis nimic pentru că, probabil, sunt eu mai "deosebită" de nu văd efectele lor, atâta timp cât toată lumea le laudă. Important e că mie melcii mi-au făcut mai multă mătreața decât am de obicei, mi-a dat în plus mâncărimi ale scalpului (deși masca o dădeam doar pe păr), iar puținul meu păr era ca o iască.

Recunosc că la lansarea comenzii am ignorat indicațiile care ziceau că voucherul este valabil pentru produse Anian și am comandat 5 bucăți de săpun de Marsilia. Numai că nu mi-a mers :D Mi-au trimis mesaj că mi-au anulat comanda, mi-au reactivat codul de reducere și mă roagă să aleg doar produse Anian. După ceva deliberări, am ales două săpunuri lichide pentru igiena intimă și un ulei de corp pe care l-aș fi folosit la masaj. Nici așa n-a fost bine pentru că deși uleiul apărea ca fiind pe stoc, nu mai era, și mi s-a propus înlocuirea cu un lapte de corp cu goji și rodie. Am acceptat, deși n-am niciodată răbdare să folosesc lapte de corp, mai ales când e o cantitate așa de mare (400 ml.).
Azi am primit comanda și după ce am să încep să le folosesc, am să vă zic cum sunt.


Să aveți o săptămână ușoară și însorită!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu