vineri, 24 august 2012

Părerea mea despre Gerovital Pure Sensitive

Mă număr printre norocoasele selecționate de Farmec să testez noile săpunuri lichide spumă Gerovital Pure.
În pachetul primit, pe lângă recipientul cu săpun, am găsit și niște pliculețe cu creme Gerovital Plant, pe care le cunosc și-mi plac foarte mult, și un pix inscripționat Gerovital. 
Cum întâlnirea cu curierul care mi-a adus pachetul a avut loc în fața blocului pe motiv că plecam să mă văd cu Siuzi, sosită în țară din Irlanda, pliculețele și pixul au mers către ea.
Dar să vă spun despre produsul (novator pentru mine!): săpun lichid spumă Gerovital Pure Sensitive cu extract de rodie.
După două tentative eșuate, pentru că apăsam și spuma zbura cât colo tocmai pe covorașul din baie, mi-am dozat elanul și am "pișcat" doar un pic dozatorul, astfel încât spuma a aterizat în palma mea. 
La prima vedere e o spumă ușoară, mai ușoară decât spuma de ras, cu un miros demențial!


După spălare, pielea rămâne moale și parfumată ușor. Mai jos aveți ingredientele săpunului, într-o poză tare proastă, însă n-am reușit s-o fac mai bună
În concluzie, îmi place mult săpunul lichid spumă, însă prețul mare (10,86 lei pentru 300 ml. - magazin online Farmec ) mă face să rămân la produsul folosit până acum, săpunul lichid cremă cu glicerină Farmec, care este, de asemeni, foarte bun, însă cantitatea e aproape dublă (500 ml.), iar prețul la jumătate. Sun fan declarat al produselor Farmec, însă mi-e clar că săpunul lichid spumă nu mi se adresează. Îl consider un moft costisitor.
Țin să mulțumesc companiei Farmec pentru oportunitatea oferită, cea de a testa noul produs, cât și pentru bonusul găsit în pachet, care a dat ocazia unei prietene de departe să cunoască niște produse cosmetice românești, de calitate comparabilă cu a marilor brand-uri străine.

2 comentarii :

  1. așa de pure sensitive e că i-au pus și alcool, să usuce bine pielea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Monica, internetul zice ca alcoholu asta (phenethyl) nu-i chiar daunator daca-i in concentratie sub 1%, iar aici e la sfarsitul listei, deci cred ca-i in concentratie mica.

      Ștergere