luni, 15 mai 2017

Am testat LIVECOM

Prin amabilitatea Brander.ro si Ayurmed am inceput sa folosesc suplimentul alimentar LIVECOM, destinat protectiei ficatului.



După cum este menționat și pe site-ul producătorului, tabletele LIVECOM contribuie la mentinerea starii de sanatate a ficatului, splinei si sangelui in conditiile unei alimentatii dezechilibrate sau prezenta unor hepatotoxice (alcool, medicamente toxice, droguri), sustinerea ficatului in procesele de metabolizare, stocare si transformare a tuturor substantelor care patrund in organism si eliminarea toxinelor pe cale naturala, protejarea celulelor hepatice de stresul oxidativ si la mentinerea procesului fiziologic de regenerare a celulelor hepatice, diminuarea efectelor proceselor inflamatorii hepatice acute si cronice, cât și în sustinerea procesului de digestie si asimilare a substantelor nutritive in organism contribuind astfel la sanatatea si vitalitatea organismului in conditii de stres, suprasolicitare, oboseala, convalescenta.
Cu ceva timp în urmă vă spuneam că ultimele analize medicale mi-au relevat faptul că, în ciuda dietei fără grăsimi și dulciuri în exces, nivelul colesterolului și trigliceridelor nu a scăzut, ba, din contră, a crescut :( Așa se face că am început să iau Lipantil Nano, un medicament care m-a ajutat ca trigliceridele să scadă de la 410 la 149, dar care, pe de altă parte a făcut ca nivelul enzimelor hepatice să crească ușor peste normal, un efect secundar care are loc frecvent în cazul pacienților care iau Lipantil Nano.
Cum LIVECOM este recomandat și pentru diminuarea efectelor unei medicații toxice pentru ficat, nici nu se putea să pice mai bine propunerea de a testa acest produs. 
Se iau cate 1-2 tablete de 3 ori pe zi, inainte de masa si la urmatoarele analize, sper ca TGP/TGO sa fie normale :)

Un comentariu :

  1. cred ca e o campanie a lor de a lansa produse noi pe piata romaneasca...daca vrei sa imi stergi comentariul nicio problema.
    Nu e nicio chimicala sa inlocuiasca igiena proasta a vietii = alimentatie/ miscare/somn ( ca daca ar fi asa toti bogatasii ar fi sanatosi si slabi pana la adanci batraneti).
    Ba mai mult, acest produs nu e acreditat pe piata europeana. Nu e trecut nici in agentia europeana a medicamentului, nici in referintele americanilor de suplimente, nu am gasit niciun laborator independent in Ro sa testeze ce contine sii efectele lui pe termen scurt dar si lipsa de efecte secundare pe termen lung (5-10-20 ani).
    Din pacate suplimentele astea sunt o solutie proasta. Nici macar nu sunt acreditate sau validate. Pe piata romaneasca se vinde orisice chestie … am dat un mail la opc si la apc sa le semnalez.

    RăspundețiȘtergere