marți, 21 iunie 2011

Solstitiul de vara si alte noutati

Astazi e cea mai lunga zi a anului! Adica ziua va avea tot 24 de ore, insa soarele ne va insoti mai mult timp pe parcursul acestei zile. De maine, zilele se vor scurta, culminand cu ziua de 22 decembrie (solstitiul de iarna) cand vom avea cea mai scurta zi din an.

De ieri ma aflu intr-un scurt concediu menit a-mi servi la   rezolvarea unor chestiuni familiale ramase incalcite de vreo 2 ani. Dupa interactiunile avute ieri cu diversi reprezentanti ai unor institutii publice, pot sa spun cu mana pe inima: numai succesor sa nu fii! Pentru orice document necesar procedurii de dezbatere a mostenirii, institutiile abilitate sa elibereze acele acte ofera serviciul la preturi "modice" care pleaca de la 30 de lei si ajung cine stie unde, ca inca nu le-am finalizat. Si asta n-ar fi nimic daca termenele de eliberare nu ar varia intre 7 si 30 de zile. Liderul incontestabil la termene lungi este detinut in acest caz, de ultima banca de stat, de la care trebuie sa ridic o adeverinta in care sa se precizeze ca apartamentul cumparat in rate a fost achitat integral. Dap, este vorba de CEC! Acolo am avut "placerea" de-a zari la ghisee angajate pe care le stiu de dinainte de '89, pensionabile care in mod cert nu mai pot face fata unui serviciu de relatii cu clientii, dar care sunt totusi mentinute in acele locuri, chiar daca asta afecteaza in mod evident imaginea bancii.
Eeei, dar rezervele mele de rabdare nu s-au epuizat inca, asa ca ii "deranjez" in continuare cu doleantele mele :D

2 comentarii :

  1. da măi. aşa-i şi la CEC, agenţia ACB. Nu mai lasă tineretul să pape şi el o pâine... se ţin cu dinţii. Păi na! e călduţ şi bine.
    te pup şi baftă în demersurile tale.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mercic fata! Le-oi scoate eu la liman pe toate, pan' la urma.

    RăspundețiȘtergere