vineri, 29 aprilie 2011

Bine ati venit!

Citesc bloguri de mult timp, însă abia acum m-am hotărât să-mi fac și eu unul.
Încă nu știu ce am să scriu aici și, mai ales, cât de des, însă promit să-mi dau silința să-l țin "alive". Sunt multe lucruri care mă interesează, așa că sper să găsesc subiecte fără să mă chinui prea mult. Probabil am să vă povestesc despre partidele mele de shopping online, indiferent că e vorba de beauty products, haine și încălțăminte sau cărți. Uneori vom asculta muzică sau vom "critica" filme. Oricum, voi încerca să împart cu voi experiențele trăite zi de zi, pentru că-mi propun ca aici să fie locul meu de relaxare.
Acum că mi-am făcut curaj, apăs butonul "publicați postare" și... revin

14 comentarii :

  1. Hello Miki! :)
    Ma bucur sa vad ca ti-ai facut blog in aceasta zi importanta si sper sa citesc lucrurile frumoase pe care o sa le scrii aici! Hehe!...
    Nu se vede la tine, dar am dat click direct din gugle reader, gata sint fana ta (numaru 1!)!
    Multa bafta si la cit mai multe posturi!

    Cu drag,

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru urarile frumoase! Fiind venite de la un blogger cu state vechi, nu fac decat sa ma maguleasca. Sper sa nu te dezamagesc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Hai, succesuri, baga mare Miki, ca suntem pe faza! Cum a zis si Suzi, esti fana mea:))))

    RăspundețiȘtergere
  4. la mai mare:)
    >:d<
    un pas mic pentru tine, un pas mare pentru blogosferă :-)
    io n-am mai văzut aşa fundal de blog cu ierburi or grîu şi-mi place:D

    RăspundețiȘtergere
  5. Uaaaau! Da' stiu ca circula vorba, nu gluma. Uelcam Vio! Si mie-mi place fundalul asta. Vroiam ceva verde, in ton cu primavara si starea mea de spirit, si asta mi s-a parut cel mai potrivit.

    RăspundețiȘtergere
  6. Esti performanta, deja! Eu am avut primii 3 cititori abia dupa o luna!

    RăspundețiȘtergere
  7. @dr.Lecter: am prieteni pe care ma pot baza. Le-am dat de stire si, imediat, s-au si prezentat aici! Insa, stii si tu ca cel mai greu e sa reusesti sa-i convingi sa revina.

    RăspundețiȘtergere
  8. eu n-am prieteni, am doar cititori. am incercat sa imi fac prieteni si am gresit. apoi am inteles ca persoana on-line trebuie sa fie separata de cea reala. eu, desi nu sunt naiva defel, am gresit si am expus niste lucruri prea personale...care au lasat loc de interpretari si de comentarii. sa nu faci asa ceva!!! lasa spatiul asta sa fie doar playground!

    RăspundețiȘtergere
  9. Totdeauna am gandit ca esti foarte curajoasa postand toate acele lucruri pe blogul tau, cu atat mai mult cu cat locuiesti intr-un orasel unde e greu sa te "ascunzi" :D Dar, trebuie sa recunosc ca tocmai asta m-a atras sa te citesc. Si da, am sa-ti ascult sfatul pentru ca e fix pe gustul meu. Am sa fiu un fel de Greta Garbo a blogosferei =))

    RăspundețiȘtergere
  10. Vad ca nu-mi "merg" emoticoanele si lucrul asta ma enerveaza. Oare ce-am omis?

    RăspundețiȘtergere
  11. aaaa, nu de la concetateni mi s-a tras! astia s-au obisnuit cu mine, ba chiar, cunoscandu-ma de o viata, ma lasa in treaba mea, ca nu au ei arme sa ma dea pe spate! am gresit vorbind bloggerilor mult despre mine. m-am trezit cu biografii romantate sau halucinante, sau cu prea multe asocieri cu alte personaje. pe caseta de publicare imi scriau ceva, iar pe la spate, pe messuri, circulau basme... de aia zic ca e bine sa fii un personaj, nu o persoana, aici!

    RăspundețiȘtergere
  12. Aaa, acum am inteles! Am sa incerc, pentru ca tin la viata mea privata.

    RăspundețiȘtergere
  13. Bine ai venit în blogosferă!
    A trebuit să aflu de la Geo, că mie nu mi-ai dat de știre. :((
    Ia să te trec în blogroll, să-mi fie mai ușor să te vizitez.
    Să fie într-un ceas bun! :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Mel, uelcam! Nu ti-am zis ca mi-a fost jena sa trag oamenii de maneca. Multumesc ca ma treci in blogroll-ul tau. Sa fiu acolo, ma obliga sa ma ridic la nivelul celor care sunt deja acolo!

    RăspundețiȘtergere