vineri, 15 iulie 2011

Blogărești, nu blogărești, ne vedem la Ibănești!


Gata! E bătut în cuie! În perioada 16 - 21 august se va întâmpla Tabăra de la Ibănești. Ibăneștiul e o localitate în județul Mureș, unde are o căsuță de vacanță super bloggerița Șilavarăcald. Înțeleg că ideea a prins contur cu ocazia unei întâlniri prietenești între susnumita și Georgiana, bloggeriță din Iași. Deja SLVC a găsit cazare pentru noi, Georgi a făcut un banner foarte mișto și, cât de curând vom avea și un imn. Cât despre mine, am să cam iau totul de-a gata pentru că, deși mi-ar plăcea să ajut, fizic geografia mă cam desparte de locul faptei.
Presimt că va fi o săptămână grozavă pentru că, alături de fetele deja menționate, am să întâlnesc și alți oameni drăguți, bloggeri sau doar comentatori pe blogurile fetelor.

4 comentarii :

  1. şi eu abia aştept! mulţumesc mult pentru vorbele frumoase. te pupăcesc dulce, fată faină ce eşti!

    RăspundețiȘtergere
  2. De azi intr-o luna, la ora asta suntem pe drum!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am vazut poze de la Ibanesti, este foarte frumos. Desi iubitul meu este din Mures nu am ajuns pana acum. :( Murestul este un judet extrem de frumos, curat si cu oameni respectuosi si cu suflet mare.

    RăspundețiȘtergere
  4. Maya, nici eu nu am mai fost in Mures de cand eram copil. Am vazut si eu cateva poze la Silavaracald si mi s-a parut si mie frumos. Oricum, cand vin, sa fii sigura ca va umplu de poze :D

    RăspundețiȘtergere