vineri, 1 iulie 2011

Nuntă mare la palat

Dac-ar mai fi trăit, seara asta ar fi fost una fericită pentru prințul Rainier de Monaco. Fiul său, Albert, se căsătorește în sfârșit la "frageda" vârstă de 53 de ani :D
După o viață total lipsită de griji, aș zice eu, după ce a fost acuzat că ar fi gay (fapt negat vehement de prinț), iată-l în fața unui eveniment care, în mod cert, nu-i va schimba stilul de viață cu mai nimic.
Deși nu era chiar "rupt din soare", combinația prinț moștenitor al unui principat ca Monaco, banii care nu le-au lipsit niciodata celor din familia Grimaldi, și, poate, oarece șarm, l-au ajutat pe Albert să aibă relații amoroase cu tot felul de actrițe, modele și nu numai. De altfel, din relațiile pasagere avute cu diverse femei, s-au născut și doi copii (o fiică și un fiu) dintre care doar fiica, Jazmin Grace, poartă numele Grimaldi Totuși, nici unul din cei doi nu-i poate succede la tron, născuți fiind înafara căsătoriei.
Despre mult mai tânăra mireasă Charlene Wittstock (33 de ani), nu s-au spus prea multe. Doar faptul că a făcut parte din echipa de înot a Africii de Sud.

În ultimele zile s-a tot vorbit în presă despre tentativa nereușită de "evadare" spre Africa de Sud a viitoarei mirese, determinată de aflarea unor chestii din trecutul prințului. Eu zic că Charlene e ori stupidă, ori analfabetă dacă până acum nu și-a dat seama cu cine are de-a face. Se zice că sunt împreună din 2005, timp suficient să-ți tot dai seama "pe ce picior dansezi", dar na...
Cununia civilă e programată pentru ora 18 (ora României) și se pare că va fi transmisă în direct de oarece posturi de televiziune românești. Mâine va avea loc nunta, la care sunt invitați și niscaiva români (alde Ilie Năstase cu botoxata care-a făcut un pic de închisoare, Nadia Comăneci cu Bart al ei, familia Adams de România aka prins Pol & prinses Lia, și-or mai fi și alții de care nu știu eu).
Ne mai vedem și mâine. Să fiți cuminți!

9 comentarii :

  1. Daca ar mai fi trait, ziua asta ar fi fost una fericita pentru Grace. Nici unul dintre copii n-a avut frumusetea ei, insa !

    RăspundețiȘtergere
  2. dr.L, cica tat-su isi dorea tare mult sa-l vada insurat. Cum amorurile printului erau tinute "la secret", cre'ca si tat-su avea ceva dubii vizavi de orientarea sexuala a lu fi-su. Bașca poamele pe care le mai avea in ograda :D

    RăspundețiȘtergere
  3. S-ar putea sa o fi vrajit cu sarmul lui, cheliuta care ii straluceste in bataia soarelui, burtica care mai are un pic si atarna dar si titulatura de Print de Monaco. :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Dap, cam puhav monseniorul! :D

    RăspundețiȘtergere
  5. pai hai la nuntă! cu ce te îmbraci? :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Georgi, e o problema, fată, că nu prea am cu ce! Tu ai văzut că aștia au trimis dress-code-uri pt. fiece eveniment in parte și nu cre'că mă-ncadrez ;;)

    RăspundețiȘtergere
  7. "Neata! Sper ca nu sunteti foarte obosita, doamna!
    Intrebare: L'ai dansat si pe ginere si pe Nastase?!?

    RăspundețiȘtergere
  8. Anonim = Lady A
    :) deh... nu reusesc sa comentez la tine! Da' nu ma las!

    RăspundețiȘtergere
  9. Lady, io nu stiu de ce nu poti comenta ca doar am scos mai toate "pragurile".
    Deci io la nunta n-am mai ajuns, ca nu-mi venise comanda de "ceramica de la un artist roman" si nu m-am putut duce cu mana-n .... :D

    RăspundețiȘtergere