luni, 7 noiembrie 2011

Amestecate

Nu ne-am mai văzut de ceva timp pentru că am fost ocupată, n-am avut chef, am fost (şi sunt) foarte obosită...
În răstimpul ăsta am făcut ceva conserve pentru iarnă (gogoşari la oţet, gogoşari cu sos, gogoşari şi vinete coapte puse la congelator), am pus murături, am fost pe la doctor pentru nişte probleme de sănătate rămase încă nediagnosticate (epopeea continuă), m-am luptat cu o uşoară depresie dată de toamnă (urăsc toamna!) şi de starea de sănătate, însă de citit am citit toate postările noi ale blogurilor din blogroll (şi nu numai) şi, în plus, m-am uitat la filme pe net (online).
Apropo de filme, într-un timp eram fan seriale sud-coreene (k-drama) şi le vânam online pe cele mai noi. Apetitul mi-a fost deschis de un serial difuzat de TVR (Giuvaierul palatului) cu ceva ani în urmă. A urmat apoi "Furtună la palat", un alt serial, în care mi-a atras atenţia actorul principal (Lee Seo Jin) pe care am dorit să-l văd şi în alte seriale în care a jucat. Aşa am ajuns pe nişte site-uri care oferă spre vizionare online mai toate serialele şi filmele produse în Asia. Un timp a fost nebunie! Nu mai făceam mare lucru decât serviciu, mâncam şi... la serial :D Noroc că am un soţ înţelegător (btw: astăzi aniversăm 8 ani de căsătorie). Acum cele mai multe mă plictisesc şi mă mai uit la câte unul doar dacă e ceva mai bine realizat şi dacă are un scenariu mai neobişnuit. Săptămâna trecută şi în week-endul ăsta, printre gogonele şi pepeni de murat, am văzut City Hunter. Nu-i grozav, însă pentru câteva ore m-a făcut să uit de probleme. Şi-am mai văzut şi episodul 4 din sezonul 8 "House".


În altă ordine de idei, la concursul foto organizat pe blogul Georgianei am câştigat o diplomă de participare. Îi mulţumesc lui Suzi pentru votul de încredere acordat!






Închei apoteotic cu o poză de la cununia mea civilă, pe 7 noiembrie 2003.

8 comentarii :

  1. felicitari pentru aniversare si la multi ani! si io spun ca pentru diagnostice sa apelezi la sefa si pentru astenia de toamna la restul psihologilor din blogroll, ca doar de aia il ai. :D ai zambit macar din coltul gurii?! pliiiiizzzz.

    RăspundețiȘtergere
  2. Belgi, mi-a mai trecut din depresie, insa pana nu aflu un diagnostic corect, nu mi vine sa zambesc. Dar pentru tine o fac.
    Multumesc de urari !

    RăspundețiȘtergere
  3. Gata cu depresiile! Gata si cu toamna, e aproape iarna!
    Multi ani fericiti, de familie!

    RăspundețiȘtergere
  4. Lecterito, ma lupt din rasputeri s-o domin. Pe ea, pe depresie :D Daca mai pun la socoteala ca-s si Mihaela si incerc azi un nou "restoran", s-ar putea sa-mi reuseasca figura. Cat despre iarna, pana nu-mi pun cizmulite cu blanita, consider ca-i inca toamna :p
    Mersic de urari!

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi aaaaaani:*:* sa-ti fie inima plina de fericire...

    Tata se uita la serialele coreene :)) e dependent, la 7 juma stiu sigur ca asta face :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc Alexandra!
    Tatal tau se uita probabil la cele de pe TVR care-s interesante, insa eu nu le pot urmari pe motiv ca-s la serviciu. Sunt seriale de epoca, realizate cu niste costuri de productie foarte mari si poate de aceea ilustreaza vremurile alea de-a dreptul grandios.

    RăspundețiȘtergere