duminică, 12 august 2012

Achiziții de la DM

Astea-s aproape toate (unele nu au mai încăput în poză)

și pe felii pentru a desluși produsele



Până acum am folosit

  • loțiunea pentru plajă SPF 10 și cea pentru după plajă. Ambele mi-au plăcut.
  • masca pentru păr (piramida oranj!). Foarte bună
  • deo roll-on Balea med - în dimineața în care am plecat spre casă, am făcut duș și l-am folosit. După cca. 8 ore, miroseam a transpirație ca un tractorist!
  • gel de duș Mademoiselle Chic - bunișor, dar nu extraordinar
  • fixativ pentru păr - bun
  • șablon pentru unghii (pisică!) - bun. Dovada mai jos. 


Mi-ar fi plăcut să pictez pisica cu negru, dar n-am avut lac de unghii negru. Mi-am cumpărat ieri unul, de la Essence. Lacul galben e Barry M și nu e grozav. Dat în două straturi nu acoperă bine și se așează cu dâre. Cu toate astea, a fost până acum lacul cel mai folosit în vara asta.
Pe măsură ce voi mai folosi alte produse, o să vă spun părerea mea.

12 comentarii :

  1. Eu am probleme mari cu transpiratia.Am schimbat zeci de produse pana sa-mi dau seama ca am intoleranta la alcoolul din ele.Mi-am cumparat un roll-on de la Catena(fara alcool) cu 12 lei si am scapat!Cat ma bucur!Ma simteam atat de prost incat imi venea sa bag capul sub pamant ca strutul.O zi frumoasa!Sunt superbe produsele!

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar ma intrebam cum sunt produsele Balea ca nah la noi in targ numa' de vreo doua zile avem DM si nu am avut timp sa probez :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce fain ca aveti magazin DM...

      Ștergere
    2. Cate milioane ai lasat acolo? :)) Daca tubul cel oranj este cu spuma epilatoare iti pot spune ca e groanzica, sper totusi sa nu fie ce cred eu. In rest sa le folosesti cu placere si astept review .

      Ștergere
    3. Maya, e spuma pentru ras (de dama)! Daca nu mi-o fi buna, ma consolez cu gandul ca am dat doar 5 lei si ceva pe ea :D Nu stiu cat am cheltuit pe ele si nici nu am curajul sa fac totalul. Inafara celor pozate, mi-am mai luat absorbante Jessa, batiste, sotul si-a luat gel pentru ras... Fiecare sesiune de cumparaturi a costat cam 50 de lei (mas o menos!) si au fost 4. Nah, ca acum am si o suma totala aproximativa :p

      Ștergere
  3. Pisicuțele sunt geniale! cum de mi-au putut scăpa? Aveau și alte jivine?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Monica, nu. In schimb aveau stele, cranii :D si alte forme, unele nedeslusite de mine, oricat m-as fi straduit sa le inteleg.

      Ștergere
    2. Stiu. Nici eu nu agreez asemenea simboluri

      Ștergere
  4. dm nu e la Iaşi? astea le-aţi luat din concediu?
    am folosit spuma aia de ras, mi s-a părut ok, parcă, acum am alta, de la alverde, care chiar e verde (ambalajul).
    am o groază de geluri de duş de la alverde, chiar îmi plac, n-am avut niciodată probleme cu ele. şi creme de faţă gîrlă, mi se par oke, da' nu prea mă ajută la riduri. :-)
    produsele astea sînt traduse în româneşte? mă distrează teribil preţ vechi cinci lei smth preţ nou liniuţă. :-))

    ai remarcat cumva dacă au şi filme foto marca dm? haine de copii aveau? :-) pfua ce comentariu ţi-am trîntit!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vio, n-au inca magazin la Iasi. Astea-s luate de la Braila si Constanta. Deocamdata si mie-mi plac produsele lor, insa n-am incercat decat cateva din cele pe care le am. De filme foto nu m-am uitat, ca nu-mi trebuie, insa haine clar nu aveau de nici un fel.
      Deci daca vrei s-aduci cadouri neamurilor de la Iasi, ia-le produse Balea/Alverde/Ebelin etc., pentru ca multa lume nici nu le-a vazut vreodata daca nu a citit bloguri. Una din vanzatoare ( nu mai stiu care) imi spunea ca a auzit ca s-ar deschide in toamna un magazin si la Iasi, insa unde si cand mai exact...

      Ștergere