vineri, 24 august 2012

Evenimente de la Palas

Cum vă ziceam mai deunăzi, începând de azi se desfășoară Zilele înghețatei. Dimineață m-am dus până la Auchan să fac niște cumpărături și am făcut câteva poze cu evoluția dezamăgitoare a participanților (?!). E drept că era doar ora 11, însă lansarea se anunțase pentru ora 10...




Am cumpărat totuși de la Nestle două înghețate Pirulo Tropical (că-s preferatele mele!) și mă gândeam că prețurile speciale invocate în reclamă or fi la alte firme, că la asta am dat pe înghețată cât dau când o cumpăr din hipermarket. Pe la 2 mă duc să mă întâlnesc cu Mihaela și-am să mai fac niște poze, poate-poate e ceva mai multă agitație în zonă.

Pe de altă parte, a fost anunțată pentru astăzi, deschiderea unui nou magazin de încălțăminte și marochinărie (CCC), dar care tot pe la 11 era puțin închis. Marfa părea aranjată, luminile aprinse, paznicii stăteau tolaniți pe o canapea, dar ușa aia glisantă (nu știu cum se cheamă ușile alea de magazin, ca niște rulouri) era închisă.

Oricum, ăsta-i un articol update-abil, așa că, revin!

Deci, cum am zis, UPDATE-ul de la ora 14:



După cum vedeți, mare lucru nu s-a întâmplat, poate și pentru că e foarte cald (acum sunt 35 de grade, iar la soare e pur si simplu teroare. Te simți ca la rotisor!)
După ce am terminat întrevederea cu Mihaela, m-am dus să văd dacă s-a deschis CCC-ul și da, se deschisese. Încălțăminte cam ca la Deichman, adică în principal din înlocuitori, la prețuri destul de mari. Însă, modelele sunt frumușele și, aparent, sunt lucrate bine. Am văzut câteva poșete frumoase, tot din înlocuitor, cu prețul de maxim 150 de lei. Oricum, până duminică inclusiv, la orice produs cumpărat se aplică o reducere de 20%.
Cam atât am avut de spus, așa că închei urându-vă un week-end frumos!

4 comentarii :

  1. Ceva-ceva tot au gresit aia cu inghetata, daca nici pe canicula nu au reusit sa-i atraga pe cumparatori. Stiu eu?... Poate preturile alea mari sa fi fost de vina. De obicei, la asemenea evenimente se fac si degustari pe gratis, se ofera mostre gratuite... Dar deh, avaritia asta...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mel, sambata seara (cand m-a scos sotul la promenada in zona aia) era aglomerat, insa nici vorba de degustari, mostre, promotii... Preturile, dupa cum am zis, comparabile sau egale cu cele din hipermarketuri.

      Ștergere