sâmbătă, 30 noiembrie 2013

I dreaming on a white Christmas

and warm and cozy...
Abia aştept zilele acelea de odihnă care aduc, cel mai adesea, şi linişte şi pace sufletească de care fiecare din noi are destulă nevoie. Şi de-o fi să primesc şi un cadou, cu atât mai bucuroasă am să fiu. De obicei nu primesc decât mici atenții de la colaboratori, iar de la familie nimic pentru că mi se spune că am de toate şi oricum ei nu știu ce mi-ar plăcea.
De data asta, zic să o iau înainte şi să le arăt din timp, punctual, ce mi-ar plăcea să primesc cadou de Crăciun.
De la minunatul magazin online Borealy, poţi să cumperi acum, dragul meu, că tot îţi plac cumpărăturile online.

Dacă e să mă întrebi pe mine, dintre toate bunătăţile acelea, tare mi-ar plăcea setul de cosmetice Scottish Fine Soap numit aşa de frumos Red Christmas Spiced Apple Scottish şi în care este

- gel de duş (75 ml), unt de corp (75 ml), cremă pentru mâini şi unghii (75 ml) şi un săpun de lux (40 gr);
- O elegantă eşarfă, pe care o poți alege din mai multe modele;

- O decoraţiune Merry Christmas.


Deci am produse de răsfăț la domiciliu, dar și o eșarfă pe care să o folosesc când ies :) sau poate, ca o iubitoare de ceai ce mă știi, îmi vei cumpăra cadoul Tea Candle şi Cana Moşului, care conţine

- Cutie Tea Candle face parte din ediția specială de Crăciun cu 100% ceai negru pur din frunze de Ceylon cu papaya, ghimbir, floarea soarelui și arome naturale de portocale și ghimbir (100 g). Pe cutia ceaiului, deasupra capacului, este și o lumânare parfumată. care îmbină plăcerea ceaiului cu aroma unei lumânări parfumate. 
- O cană pictată cu un peisaj mirific de iarnă, 
- Decorațiuni pentru Crăciun.


În cazul acestui cadou, ai împușca iar doi iepuri dintr-un foc, pentru că, pe lângă ceai, știi că-mi place să aprind și lumânărele parfumate, că un pic de aromaterapie seara, după o zi stresantă, nu strică nimănui :)

sau, uite, setul cadou Crăciun Basilur Tea Book & set de căni festive cu

- O cutie de ceai Pure Ceylon Tea Book care face parte din colecția festivă de Crăciun. Aceasta contine ceai negru pur din frunze de Ceylon, fructe Goji, șofran și arome naturale de lămâie, portocale și migdale. Ceea ce este spectaculos la acest ceai o reprezintă cutia în formă de carte, având pe copertă o imagine de Crăciun, totul în culori elegante de roșu și auriu.
- Set de două căni decorate cu fundițe, brazi de Crăciun și binecunoscutul Moș Crăciun.
- Decorațiuni de Crăciun.


Eeeei, dragul meu, cadoul ăsta îl putem împărți: eu îmi beau ceaiul din cana mea, iar tu cafeaua dintr-a ta. Vezi ce simbioză drăguță? ;)Și dacă încă nu te-am convins sau ți se pare că merit mai mult, aruncă o privire și bijuteriilor vândute de Borealy și poate ai să găsești printre ele și INELUL. Da, cel pe care nu l-am primit nici acum, dupa 10 ani de căZnicie.
Așa că, dragul meu, anul ăsta nu mai poți spune că nu știi. Totul e să vrei!

2 comentarii :