duminică, 12 ianuarie 2014

Cadouri și minuni

Așa cum promiteam ieri, să vă arăt și alte cadouri primite, pe care nu am apucat să vi le arăt.
Cea mai frumoasă surpriză mi-a fost făcută de Lecterița care mi-a trimis un cadou inedit: gulerul-șal. Din păcate, încă nu am avut ocazia să-l port pentru că temperatura se încăpățânează să se mențină peste 0 grade.
Iată-l într-o poză în care nu am reușit nicicum să-i surprind culoarea reală (închipuiți-vă că e un pic mai portocaliu), însoțit de o căciulă la culoare pe care am cumpărat-o special pentru a le purta împreună.


Dacă cu gulerul-șal îmi stă bine, cu căciula arăt de parcă aș fi o persoană cu retard mintal :p Mă gândesc că niște floricele croșetate, aplicate în partea din față a căciulii mă vor face să arăt uman cu ea, doar că nu știu să croșetez floricele și până voi găsi pe cineva care să mi le facă, rămâne în stand-by.

Al doilea cadou pe care vreau să vi-l arăt, vine de la Diana care s-a gândit cât îmi place mie bejul și maroul și, într-o cutie de cadou foarte drăguță, mi-a pus un șal tie dye în culorile astea, un glos Yves Rocher și o mascara.



De la soțul meu am primit o cutie pentru păstrarea ceasurilor, un obiect foarte folositor, pentru că-mi țineam ceasurile în sertarul de la noptieră și când vroiam unul anume, băjbăiam după el prin multitudinea de nimicuri de acolo.

Nu închei înainte de a vă arăta și vouă minunea: ceaiul care înflorește. Poate vă amintiți de ceaiurile pe care le-am cumpărat de Black Friday de la CTS Corner
Printre ele și acesta. Gustul e bun, însă nu extraordinar, eu fiind fan ceaiuri de fructe. Impresia artistică, în schimb, e una deosebită


în plin proces de înflorire

Cam atât pentru azi. Vă pup și vă urez o duminică plăcută!

8 comentarii :

  1. imi place la nebunie ceaiul asta care infloreste! e bun?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Diana, asa cum am zis, e bunisor, insa nu l-as mai cumpara, pentru ca-mi plac mai mult sortimentele de fructe

      Ștergere
  2. Șalul ăla... mi-a rămas inima la el. În poza asta pare pe nuanțe de violet și lila. Dacă e pe maro... nu prea mă dau în vânt după culoare pentru că nu-mi șade bine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Este super cutia de ceasuri! Caut si eu ceva asemanator de cateva luni. Poti sa-mi spui de unde a cumparat-o si eventual si cat a costat? (stiu ca este cadou...dar poate ne poti spune :P). Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mihaela, a cumparat-o de la Lidl si a costat vreo 35 de lei (parca?!). A fost cadou, insa inainte de a mi-o cumpara, m-a sunat de la magazin si m-a intrebat daca o vreau :p

      Ștergere
    2. Am inteles. Mersi! :) Pai inseamna ca trebuie sa trec pe la Lidl zilele astea. Sper numai sa o mai gasesc.

      Ștergere
    3. La cel din Tudor sigur nu mai este. De obicei, la cel din Tatarasi se mai gasesc chestii care in alte parti se epuizeaza rapid

      Ștergere