sâmbătă, 12 iulie 2014

iHerb new stuff

Asta este cea de-a doua comandă pe iHerb și acum că m-a prins microbul, una dintr-un lung șir :p
De data asta mi-am luat doar câteva lucruri pentru mine, pentru că realmente nu mai apuc să folosesc atâtea cosmetice.
Așadar, iată produsele


Crema Alba Botanica cu spf 45, o loofa Ecotools care la prima vedere nu pare a fi cine știe ce de capul ei, suplimentul Shiitake Maitake recomandat de amica mea dermatolog pentru întărirea imunității și, implicit, rărirea episoadelor de manifestare a Zona Zoster și restul, produse trial.
Am luat 4 săpunuri South de France (sunt varianta travel), vitaminele California Gold Nutrition și lupa, extrem de folositoare pentru citit chestii scrise foarte mărunt (am și eu o vârstă deja!). În plus, mi-au trimis mini pixul pe care-l puteți vedea în dreapta pozei.
Încă nu am folosit niciunul, așa că nu știu să vă spun dacă mi se potrivesc sau nu.
Comanda am dat-o pe data de 22 iunie, a fost expediată pe 24, iar ieri, 11 iulie, am ridicat-o de la oficiul poștal de care aparțin.
În altă ordine de idei, sunt deja în concediu, însă vara asta mi se pare o glumă proastă. Atâta ploaie și, în general, vreme înnorată, n-am mai vazut de mult. Astăzi e chiar răcoare (21 de grade) și bineînțeles înnorat, așa că, abia aștept să plec într-un loc în care să-mi pot face și eu fotosinteza care să mă ajute să rămân "verde" tot anul :)
Vă pup și vă doresc un week-end cu soare!

8 comentarii :

  1. Stiu cum e... Si aici e la fel, frig din ce in ce mai frig. Comparativ cu ieri azi e foarte frig :( aiurea e ca eu nu plec nicaieri

    RăspundețiȘtergere
  2. Concediu placut, bravo pt spf 45! Am vazut ca eccoverde expediaza si in ro, apropo;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi, Monica! De eccoverde habar n-aveam. Ma uit acum ;-*

      Ștergere
    2. De la EcoTools pensulele pentru machiaj sunt bune (raport calitate pret, sunt sintetice deci bune pentru produsele minerale si cremoase)

      Ștergere
    3. Am un set cumparat de vreo 2 ani si sunt intradevar bune.

      Ștergere
  3. Uu misto chestii, sunt curioasa cum sunt sapunurile,dar trebuie sa fie super bune!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inca nu stiu, insa deocamdata nu ma da pe spate mirosul emanat prin hartie. Sper sa fie macar destul de bune incat sa nu-mi usuce pielea.

      Ștergere