marți, 1 iulie 2014

Un fel de scuze, dacă le acceptaţi

Scriu din ce în ce mai greu. Nu găsesc că duc o viaţa destul de interesantă, cu întâmplări care merită povestite. Ba chiar duc o viaţa anostă, de pensionară. Casă-serviciu, serviciu-casă, cu mici derapaje la hipermarket. Peste două săptămâni intru în concediu şi nici acum nu ştiu unde am să merg anul ăsta, pe motiv că soţul nu se poate hotărî, că tot el zice că nu avem bani că ne-am pus centrală, şi aşa trenează chestiunea asta  de nu se mai poate. Eu aş merge tot în Corfu, pentru că iubesc insula aia. Vom vedea...
În plus, nu am scris şi nici n-am răspuns unor comentarii decât foarte târziu, pentru că am avut laptop-ul la tratament. O dată la 2 ani îl dau la curăţat, pus pastă şi aranjat un pic tastele care au tendinţa să zboare sub labele mâţilor, care au transformat tastatura laptopului în alee pe care se plimbă. Anul ăsta am avut ghinion ca în loc de o zi-două să mi-l ţină 5 zile pentru că pur şi simplu individului nu i-a păsat. Îl ştiam om serios şi de aceea şi apelez la sericiile lui, însă de data asta, deşi mi-a promis că mi-l aduce vineri dimineaţă, am intrat în posesia lui abia sâmbătă. Când tastatura nu funcţiona deloc, aşa că l-am chemat să remedieze problema. uitase de conectorii tastaturii atunci când l-a pus la loc :( De pe tableta/telefon nu poţi tasta decât cel mult un comentariu foarte scurt sau să dai un like pe Facebook, nicicum să scrii articole pe blog.
După cum am mai zis, am citit o groază de cărţi despre care ar trebui să vă povestesc, doar să găsesc timp.
La articolul cu trip-ul la Bucureşti, am uitat să vă arăt și lumânările astea luate tot de la Ikea.


Sunt ceva... ce nu poți exprima în cuvinte! Atât cea de liliac, cât mai ales cea de fructe de pădure, miros pur și simplu divin, încă dinainte de a le aprinde/topi :) Au costat 4 lei bucata (dacă-mi amintesc bine).
În rest, aştept o comandă de la iHerb, una de la Topshop şi premiul Eucerin Sun câştigat pe blogul Mihaelei :x
Ne vedem în scurt timp cu un scurt review al unei cărţi :-*

10 comentarii :

  1. Pogramul pensionarelor e biserică - casă - piață - casă - biserică etc. ce ai tu, servici - casă - mall, e de om al muncii! :)
    Și deci v-ați pus centrală?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba, pardon, cunosc eu o pensionara care a inlocuit biserica cu cafeluta la prietene, plimbari prin Copou, deci mult mai palpitanta viata decat a mea.
      Deci, da, Suzi, ne-am pus, ca era de groaza cu apa calda. Mai bine de jumatate din cantitatea consumata era, de fapt, apa rece, care se consuma in asteptarea celei cu adevarat calde.

      Ștergere
  2. O sa caut si eu in Ikea lumanarile, par interesante:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Erau peste tot: si pe la intrare, si presarate prin showroom, si in apropierea caselor... Sunt mai multe arome, insa din toate, mie astea mi-au placut cel mai mult.

      Ștergere
  3. mergeti in thassos, e mai aproape, rezervarea pe booking gasesti camera la 200 de euro /sapt, chiar mai ieftin.pup

    RăspundețiȘtergere
  4. Dacă te consolează, află că eu nu am deloc vacanță din cauză de lucrări la casă. Simplul fapt că veți ieși din oraș va fi un câștig mai mare decât al meu. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mel, n-ar trebui sa se intample asa, ca dupa un an de munca fiecare om are dreptul la o cat de mica vacanta departe de casa si, implicit, de probleme. Imi pare rau sa aud asta :(

      Ștergere
  5. sa stii ca si eu am aceeasi problema cu vacanta de anul asta: o tot amanam si nu stiu sigur de ce. poate se alineaza astrele si pentru noi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu as pleca si maine daca s-ar putea. Am gasit atatea oferte bune, ori direct la agentiile de turism, ori cu vouchere zumzi...

      Ștergere