joi, 24 iulie 2014

Un semn de viață

Atât pot să dau acum. Deși mi-am închipuit că în concediu voi avea timp și chef să scriu, iată că aproape de sfârșitul celei de-a doua săptămâni, scriu 3 rânduri și atât.
Înafara pregătirilor pentru călătorie, nu fac decât să mă plimb și să urmăresc Bones, episod după episod. M-a prins serialul ăsta, deși, uneori, imaginile îmi testează limita superioară a suportabilității.
Cum vă spuneam într-un alt articol, ne propusesem ca anul ăsta să mergem tot în Corfu, însă, până ne-am hotărât, n-au mai fost locuri. Asta am aflat-o luni pe la prânz când am tras un bocet de zile mari, gândindu-mă la un concediu ratat.
Totuși norocul a fost de partea mea și, după ore de navigare pe net, am găsit OFERTA. În Tolo, Peloponez. Grecia :D Și pentru ca amărăciunea să mi se șteargă definitiv, noua ofertă e și mai avantajoasă financiar, deși confortul e superior ofertei ratate. În plus, avem și o noapte de cazare la Salonic, pe drumul de întoarcere, motiv de shopping cu ultimele resurse =))
Am găsit-o la touroperatorul  Hello Holydays de care nu știu mai nimic, însă sper să fie unul onest și să facă tot ceea ce a promis în ofertă.
În altă ordine de idei, luni am ridicat de la poștă ultima comandă de la Strawberrynet, comandă ce conținea parfumul mult dorit de mine, Le Parfum-Elie Saab, cât și unul mult dorit de soț, F by Ferragamo, pe care am avut norocul să le găsesc în aceeași zi la Ofertele zilei :)


Al meu a costat 200 de lei, iar al soțului vreo 70 de lei, asta după aplicarea discountului personalizat. Ca să nu plătesc cei 10%, am comandat și o cremă de față RoC, cu spf 50+
Că tot vă spuneam că continui să citesc, după ce a dat gata Micul Chagall, Roșu, roșu catifea, Și munții au ecou și Scenariu pentru dragoste, acum citesc Casa de la Riverton, din care mai am vreo câteva pagini.
Apropo de cărți, astăzi puteți descărca gratuit de pe site-ul Elefant.ro, o carte de vacanță din seria San Antonio.
Acum vă las, că mai am de pregătit lucruri pentru vacanță, nu înainte de a vă arăta o poză din locul unde voi pleca.

Tolo, Greece
Pare drăguț, nu? :)

9 comentarii :

  1. Miki, ce poză faină! Să ai o vacanță minunată! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Distracție plăcută, Miki! Super sunt achizițiile tale de la Strawberry, abia aștept să mai termin și eu un parfum ca să mă pot destrăbăla cu o mică comandă pe site. Muhaha!
    Shopping în Salonic, zici? :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, Aurora, sper sa gasesc chestii interesante de cumparat la Salonic. Multumesc pentru urare! :)

      Ștergere
  3. mi-as baga nasul in parfumuri :).

    eu zic ca tot a iesit bine cu vacanta :).vezi ce faci la Salonic ;)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alina, sa-l mirosi la Sephora, sa simti ce nebunie florala e! :)
      Sper sa fie bine si sa am un sejur placut

      Ștergere
  4. Sper ca acum sa imi apara comentariul...nu stiu ce tot are...
    Concediu placut sa ne faci multe poze si sa ne omori cu vreo cateva postari despre concediu!
    O zi excelenta!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mie imi placea parfumul F varianta feminina, dar acum nu se mai gaseste, mai e o varianta night, dar nu se compara...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Miha, il am eu, tester, luat de la leparfum.bg, un site bulgăresc OK. Il mai au la 90 ml. si este 123 de lei. Daca il vrei, ia-ti-l. Il primesti cu Fan Curier. Eu nu am plătit transport. Mi-au pus in pachet si 2 mostre (fiole)

      Ștergere