sâmbătă, 6 septembrie 2014

Ce aplicaţii am pe smartphone

Tag primit de la Maya, pentru că trebuie "să ne şi râdem", mai ales că-i weekend :p
First of all, smartphonu' meu e unul low-end, HTC Desire C fiind considerat de împătimiţii de tehnologie drept "un ştift". Când a crăpat, după mai puţin de un an de folosinţă, am achiesat şi eu părerii sus-pomeniţilor. Doar că, după ce service-ul operatorului mi-a schimbat placa de bază, ocazie cu care am rămas cu un sfert din numerele de telefon din agendă =)) telefonul meu funcţionează impecabil. Oricum, eu îl folosesc strict pentru apeluri telefonice şi doar puţină navigare pe net. Nu joc jocuri pentru că nu mă atrag, nu sunt genul care să posteze statusuri, instagrame sau tweet-uri compulsiv, aşa că pentru ce vreau eu, e smartphonul ideal.
Odată făcută introducerea, let's begin!


Pe lângă Twitter, Instagram și Facebook pe care le are mai toată lumea, iar eu le folosesc destul de rar de pe telefon, am antivirusul Bitdefender Mobile Security, aplicația vremea.meteoromania.ro a INM care-mi arată atât prognoza meteo, cât și eventualele avertizări nowcasting, și pentru că am o vârstă și am început să uit :p, To Do Reminder, unde-mi notez ce am de făcut și, dacă e cazul, îmi pun și alarmă. Ultima aplicație e Out of Milk, utilă pentru lista de cumpărături.
Astea-s toate aplicațiile, pe care le am pe singurul ecran pe care-l folosesc :)
Recunosc că-mi place tehnologia, o folosesc atât cât pot, însă încerc să nu-i devin sclavă.
Vă pup și vă urez să aveți un weekend frumos!

4 comentarii :

  1. Oooo, Miki, dar ai ceva, nu te subestima.
    Eu n-am smartphone, automat n-am nicio aplicație pe mobil decât facebook. Nici pe tabletă n-am instalat nimic cu excepția aplicației Miniprix, căci așa mai prind și eu reducerile alea de 20-30% pe care le aplică ei vinerea de regulă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aurora, de referinta a fost Maya, care are tot felul de chestii pe telefon. Aaaah, da, am uitat de aplicatia miniPrix (care, btw, ma enerveaza la culme, ca ma notifica dupa ce a trecut eventul sau mai sunt doar 2-3 ore!). O am pe telefon printre aplicatiile preinstalate. Pe tableta am si mai putine.

      Ștergere
  2. Ma bucur ca ai facut tag-ul. :) Cat despre aplicatia miniPrix cred ca a fost cea mai proasta pe care am avut-o vreodata instalata pe telefon. Crapa cand era lumea mai draga, nu baga produsele la favorite si tot asa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exaaaact! Cea mai de rahat aplicatie! Bag la favorite de pe laptop (ca n-am sa stau sa pigulesc de pe telefon) si cand ma loghez in aplicatie (ca te delogheaza una-doua!) nu vad absolut nimic. Si renunt sa comand. Iaca asa fac io economii :p

      Ștergere