marți, 25 noiembrie 2014

Campanie Farmec de Ziua Naţională a României



Tocmai am primit un e-mail de la Farmec cu această minunată promoţie şi m-am gândit că multe dintre voi sunteţi interesate.


Este o oportunitate grozavă, cel puţin pentru fetele din străinătate, să-şi comande produse cosmetice româneşti foarte bune.
Transportul gratuit se face către România, Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Croația, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Suedia.
Mă folosesc de ocazie ca să vă recomand cea mai bună cremă de ochi folosită vreodată (sunt la al 5-lea tub!), crema Aslavital Lift Intensiv contur ochi şi buze
Eu nu sunt endorser Farmec (nici nu ştiu să fie vreunul la Iaşi!), aşa că acest articol este o recomandare, strict după experienţa mea cu produsul cumpărat.
Happy shopping, girls! :)

9 comentarii :

  1. ha! ar fi fost bun, dar in perioada aia oricum merg acasa hihihi, asa ca fac shopingu' dirrrrrrrect la sursa! bine ca ai zis de crema aia de ochi, chiar cautam una, ia sa incerc si eu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vezi să iei fix crema asta, că mai e una care seamănă, însă asta de zic eu, m-a mulţumit mai mult :)

      Ștergere
  2. Asta cu comenzile externe e foarte buna. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, pentru ca, banuiesc ca, transportul in strainatate e un pic mai scump decat pentru Ro si poate fi un motiv pentru care unele fete nu comanda online

      Ștergere
  3. Bravo lor! Ma bucur ca nu raman in mentalitatea de odinioara. Ar trebui sa se schimbe putin designul ambalajelor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cecilia, daca asta ar insemna un pret mai mare al produsului, parca as zice pas. Sunt bune si ambalajele de acum, daca produsul ma satisface si-i si destul de ieftin :)

      Ștergere
  4. Am incercat sa dau comanda de un gel de unghii, ultima lor noutate, insa trebuie produse peste 35 de lei ca sa se valideze comanda! Ma gandeam eu ca trebuie sa fie o smecherie la mijloc! In fine, o sa-l iau din Auchan cel mai probabil sau voi ramane la cel de la L'Oreal. Tu ai reusit sa-ti plasezi comanda?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Diana, n-am comandat nimic. Tocmai am cumparat de la Auchan peelingul cuticular cu 7,80 lei.

      Ștergere