duminică, 14 decembrie 2014

O nouă comandă StrawberryNet şi un cod de reducere valabil doar azi


Săptămâna asta am ridicat o comandă făcută pe la mijlocul lunii noiembrie. A durat mult mai mult decât de obicei ca să ajungă la mine, dar a ajuns în perfectă stare.
Pe lângă cofretul Vince Camuto, al cărui parfum miroase într-un mare fel, eu fiind iubitoare de parfumuri deosebite ca aromă (rum patchouli vanilla floral leather animalic)


am mai cumpărat cremele de mâini Cath Kidston care sunt foarte bune şi, totodata, miros foarte frumos.


Cadou am primit o mascara Megavolume Calvin Klein (preferata mea imediat după Hypnose!) şi un portfard mov StrawberryNet, care e bine lucrat, încăpător şi, bineînţeles, extrem de folositor :)

În pachet am avut un pliant "Gift Guide 2014 Christmas", care, pe ultima pagină avea niște coduri de reducere, însă doar unul mai este valabil (până AZI, 14 decembrie!), celelalte fiind deja outdated. Codul SNETXMAS5S oferă un discount de 5% la toate produsele skincare.



Sper să vă fie de folos, cu atât mai mult cu cât acum, înainte de Crăciun, sunt nişte reduceri pe site pe care cu greu le poţi ignora.
De exemplu trusele astea de călătorie de la Clinique care, deși conțin și produse de machiaj, sunt de găsit la secțiunea Skincare, deci beneficiază de reducere în plus cu minunatul cod.
Prețul lor este foarte bun, vă garantez! Am văzut un set oarecum asemănător la Kendra, care conținea doar o cremă de față full size (diverse game), o mini cremă de ochi, un mini chubby stick (1.2 ml.) și un portfard si costa nu mai puțin de 290 de lei! Deci astea merită cumpărate, fără îndoială
Nu-mi mai rămâne decât să vă urez să aveți o duminică plăcută și happy shopping!

4 comentarii :

  1. Nu știu cum miroase parfumul, nu mi-a picat pe mână, dar arată senzațional sticluța sa. Ca o bijuterie!
    Produsele Cath Kidston le-am văzut și pe Asos. Au niște ambalaje spectaculoase, cu aspect vintage, iar acolo sunt mai scumpe decât pe Strawberrynet. Aveam o comandă în plan, de produse de machiaj, dar am să le iau de pe Aoro pentru că pe unele vreau să le fac cadou și mi-e teamă să nu vină pachetul până pe 24 dec.
    Să le folosești cu mare plăcere, Miki! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aurora, comanda data azi pe strawberry nu vine cu siguranta pana de Craciun. Eu astept o alta comanda, data pe 29 nov., trimisa de ei pe 30, si ajunsa la BSI abia aseara. Cum cei de la BSI nu-s chiar "fruntasi pe ramura" :p la of.postal, cel mai probabil, o sa ajunga pe joi, vineri.

      Ștergere
  2. De vreo luna si ceva ma tot uit dupa Camuto si nu ma indur sa comand. Ma enerveaza ca nu au transport gratuit si pentru parfumuri, iar daca mai adaug un produs, deja mi se pare prea mult. Cam cat persista pe pielea ta si cat de puternic se simte in jur?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Persista in jur de 5-6 ore pe piele, iar silajul e destul de redus, insa eu nu ma parfumez decat cu doua-trei pufuri.

      Ștergere