vineri, 13 martie 2015

Secret Lucky Box

Cu ceva timp în urmă am comandat un fel de beauty box de la o firma coreeană, eopenmarket.com, conținând mostre. Cumpărasem de la magazinul lor de pe ebay.com o crema bb Missha și în pachet am găsit un flyer în care se pomenea de acest produs.
A costat 8,80 $, cu shipping standard free. Am dat comanda pe 21 februarie și a ajuns pe 13 martie.
Ce am primit? Vreo 60 de mostre de produse de îngrijire de la diverse firme coreene: Tony Moly, Missha, SkinFood, Etude House, Mizon și încă câteva care nu-mi spun nimic în momentul de față.


Unele mostre sunt în număr suficient pentru a-ți face o părere (3, 5 bucăți), însă altele sunt doar un singur pliculeț de produs.
În plus, pe unele pliculețe, înafara numelui, totul e scris în coreeană, așa că trebuie să fac research înainte de a le folosi :D
Comanda a venit la oficiul poștal cu vamă și nu a implicat nici un fel de costuri suplimentare.
Recunosc că unele produse n-aș fi avut cum să le testez decât așa, însă în momentul de față încă nu-s convinsă că minunile astea au meritat aproape 9 $ :D6 comentarii :

 1. si totusi sunt foarte multe mostre :).

  sa le folosesti cu placere.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da, sunt, insa as fi preferat si ceva mostre de produse de make-up. Am primit doar un biet pliculet de bb cream Skin79 :(

   Ștergere
 2. Ce muuuulte sunt! Stii ceva, e mai bine asa, ca poti incerca. Eu nici n-as fi incercat Missha daca n-ai fi scris tu si daca primeam mostra poate n-o foloseam. Am primit si eu la ultima comanda o mostra de Skin 79 si pentru mine tot Missha ramane prima dragoste.
  Sa ne faci review. O zi frumoasa!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Închipuie-ti ca de cand le-am primit am folosit si din măsti, si din creme, si samponul Missha (asta imi ajunge de 2 ori) si pot sa spun ca până acum nu m-a nemultumit absolut nici un produs

   Ștergere
 3. Coreenii au chestii foarte faine. :) Sper să-ți placă toate.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Legu, da, is misto, si nici n-au atatea prostii in lista de ingrediente precum cosmeticele europene

   Ștergere