duminică, 28 iunie 2015

Goodbye, New Look!

După cum poate ați aflat deja, Genco Trading, firma care deține franciza New Look pentru România, a decis să închidă toate magazinele cu brand-name-ul New Look. Ultimele rămase "în viață" și asta doar până marți, 30 iunie 2015, sunt cele din Palas Mall Iași, precum și cele de la Băneasa și Cotroceni.
După cum era de așteptat, în aceste ultime zile toate produsele rămase se vând cu prețuri cuprinse între 19 lei și 49 de lei. Unele, chiar și atât de reduse, nu merită cumpărate pentru că sunt de calitate foarte proastă.
Eu am aflat ieri dimineață de pe Facebook că marți se închide și magazinul de la Iași, pentru celelalte două de la București fiind postată notificare de închidere încă de pe 15 iunie. Clienții de la Iași nu meritau să știe și să se bucure de reduceri decât în ultimele 4 zile :p
Oricum, m-am grăbit spre magazin și, din nimicurile care mai erau (magazinul e literalmente gol!), am cumpărat câteva chestii drăguțe.



 Haină de stofă (are și un pic de lână), 49 de lei. Linkul e spre una în carouri negru cu alb, pentru că nu am mai găsit-o pe cea cumpărată de mine.



Fustă de denim cu elastan, un pic cam prea mare în talie, însă stă bine în rest și cu bluză peste, nu se vede că e largă în talie :D 39 de lei


Jegging, bine lucrați și deosebit de comozi, 39 de lei


Pulover cu mult bumbac, foarte comod și moale 39 de lei


Balerini decupați, din material sintetic, foarte scumpi la preț întreg (109 lei!!!), însă cu 39 de lei, cât am dat pe ei, merită pentru că sunt destul de eleganți

După cum ați putut observa, unele dintre lucrurile cumpărate nici nu sunt încă soldate pe newlook.com, așa că, în ciuda nemulțumirii pentru închiderea magazinelor, consider că am făcut o afacere cumpărând atâtea produse cu 200 de lei.
Din păcate, nu am am mai găsit nici o poșetă care să-mi placă, așa că asta e singura neîmplinire (îmi plac teribil poșetele lor!).
Dacă sunteți din Iași și București faceți-vă timp să dați o fugă în magazinele New Look, că poate mai găsiți ceva care să vă placă.
În altă ordine de idei, magazinul online newlook.com livrează și în Româna, însă taxa de livrare de 9 lire îmi pare un pic cam prea mare. Merită doar dacă sunt două sau mai multe persoane care se adună la o comandă.

10 comentarii :

  1. Răspunsuri
    1. Da. Ati avut si voi, la Maritimo, si s-a inchis in mai

      Ștergere
  2. Sunt dragute hainele...dar oricum nu prea regret inchiderea magazinului pt ca nu cumparam prea des de la ei....totusi parca o sa mi fie dor de sosetele lor colorate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uite, sosetele sunt unul din produsele care au fost prea putin soldate, desi inchid sandramaua. 10 lei perechea, desi pe site sunt deja 1 lira :(

      Ștergere
  3. Eu n-am cumparat nimic de la ei desi unele chestii erau faine dar le vazusem pe site-urile asiatice la 1/3 de pret si mi-a trecut :) In rest, mare parte dintre haine mi s-au parut lucrate din materiale tare proaste.
    Sa te bucuri de noutati, ai luat chestii frumoase!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, cele mai multe sunt facute in China din materiale proaste. De aceea, imi luam rar altceva decat posete. Au o gama casual, Pembridge and Rose, cu haine destul de faine.

      Ștergere
  4. In Baneasa era o reducere de genul: "la unul cumparat, unul gratis". Nu prea am avut ce alege, produse proaste, mai degaba gasesti de calitate in egros. Asa ca, multa sanatate lor si asteptam magazine mai calitative.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ziceau fetele de la Iasi ca ar fi trebuit sa fie oferta asta si la noi, insa n-am mai apucat ca s-au hotarit sa inchida ceva mai devreme. Eu, dupa cum ziceam, am luat de la ei posete ca mi-au placut si, uneori, ceva haine mai bine lucrate.

      Ștergere
  5. Eu de la ei mi-am luat de-a lungul timpului genti, o pereche de botine (ieftine si chiar bune), dar mai ales lenjerie intima, adica sutiene si chiloti. Mi s-au parut chiar dragute si la un pret f bun. Deci din acest punct de vedere chiar regret inchiderea magazinului.
    La promotii n-am vazut nimic care sa-mi placa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In general, lucrurile de la ei arata mai bine pe site decat in realitate

      Ștergere