luni, 14 decembrie 2015

Prima comandă Boots UK

După cum poate ați aflat, pe 4 decembrie Boots UK a avut free shipping și pentru clienții internaționali, așa că am încercat și eu marea cu degetul și am plasat o mică comandă. În mod uzual, shippingul pentru clienții din România este 9 lire, ceea ce eu consider a fi mult prea mult. Comanda am primit-o azi (după 10 zile) și mi-a fost adusă de curierul DPD. La confirmarea comenzii, Boots oferă și un link unde poate fi urmărit drumul coletului.
Mi-am comandat 3 seturi, toate mărci ale Boots.


Cel mai mare e un set Garden Collection care conține 3 body wash (transafir, lavanda și magnolie) și două body lotion (trandafir și lavandă). A costat 5 lire.


Următorul e un travel set Boots cu vanilie care conține un body wash de 75 ml. și un body spray de 70 ml., ambele puse într-un port-fard  drăguț :) A costat 6 lire.


Cel de-al treilea produs este un set No. 7 Lip treats care conține două High Shine Lip Crayon, unul în culoarea Day Dreamer, iar celalalt Delicate Pink. Aceste două chubby sticks au costat 8 lire.


Odată produsele încărcate în coș, am avut surpriza plăcută să beneficiez și de o altă ofertă potrivit căreia la 3 produse comandate, unul (cel mai ieftin, desigur!) e gratuit. Așa se face că pe această comandă am plătit 14 lire, aproximativ 91 de lei.
Aceste produse, cât și unele de la Yves Rocher, le-am luat, în principal, pentru cadouri de Crăciun.
Voi ați terminat de cumpărat cadourile? :)

5 comentarii :

  1. chestiile cu vanilie cred ca miros ca niste prajiturele :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu am pregatit deja cadourile pentru Craciun, urmeaza sa le impachetez si cum mintea mea zburda de idei, ma intreb ce-o sa iasa in final :)) ma tenta si pe mine sa dau o comanda la Boots dar m-am incurcat in atat de multe produse pe site incat de nervi am inchis linkul :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, nu-i chiar facil de navigat pe site-ul lor. Si eu am bantuit cateva ore pana m-am hotarat ce sa iau

      Ștergere
  3. Eu am facut deja cadourile in avans. Acum il astept, la randul meu, pe Mos. I-am sugerat ceva ulei de argan de la mama lui. Sa-l vad ce memrie are. :D

    RăspundețiȘtergere