joi, 2 iulie 2020

Mă monitorizez


Și eu. Nu numai alții ;) Mă tenta de mult timp să-mi cumpăr o brățară fitness, nu pentru altceva decât să-mi monitorizez somnul, să văd când îmi sună telefonul/primesc sms fără să scot telefonul din geanta (atunci când voi ieși afară, nu acum :) ), să pot schimba muzica și să o dau mai tare/mai încet etc., pentru că de pe căști îmi este greu și cel mai adesea, în loc să dau muzica mai tare, apelez ultimul număr format :D 
Am găsit o ofertă bunișoară la Quickmobile (110 lei) și am și cumpărat-o. E Xiaomi Mi Band 4 și a venit foarte repede. Super fain amblat colețelul, am împerecheat-o cu telefonul și i-am făcut tot felul de setări care să mă mulțumească.
După câteva zile de purtare continuă, conform înregistrărilor, dorm destul de prost, maxim o oră de somn adânc, iar restul e light sleep și treziri repetate. Vă asigur că nu a fost nici o surpriză. Faptul că zilnic mă simt de parcă am muncit toată noaptea, mă făcea să cred că dorm prost.
Cam atât pe azi. Vă doresc răcoare! :)

5 comentarii :

  1. E un gadget foarte ok, mai ne jucam si noi cu ceva pe plictiseala asta :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Este ok asa orientativ, insa nu este un device medical "cu acte in regula".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte bine spus, am si testat chestia asta, cateodata aceste bratari/smartwatch nu arata cum trebuie comparativ cu un device medical.

      Ștergere
  3. Este foarte bun, multumesc pentru recomandare!

    RăspundețiȘtergere