duminică, 12 iunie 2011

Album duminical

N-am mai scris demult pentru că, drept să vă spun, n-am prea avut chef. M-am simțit excelent în rol de comentator pe blogurile altora :D Bine, și am fost și oarecum ocupată pentru că azi am avut de prezentat caietul de practică aferent stagiului de 8 săptămâni pe care trebuia să-l fac la sfârșitul ultimului semestru de master. Și n-a fost chiar ușor pentru că am avut de nominalizat indicatorii de resurse umane urmăriți de firma la care am făcut practica și, mai important, de identificat alți 4 interesanți pentru firmă. Și asta a fost doar o mică parte. Pe miercuri, cică, o să avem rezultatele.
Între timp m-am hotărât ca disertația s-o susțin în februarie pentru că nu-s mulțumită de ce mi-a ieșit până acum, deci mai trebuie să lucrez în sensul ăsta și până la începutul lunii iulie nu am timp s-o termin.
Dat fiind weekend-ul prelungit, soțul meu visa la o excursie de 2-3 zile undeva la munte, însă întâlnirea asta cu proful și, de ce să nu recunosc și vremea, ne-a dat planurile peste cap. Rămâne pe altă dată!
Și acum, haideți să vă arăt ce poze am făcut azi din balcon


Palatul Culturii (sau parte din el)


Mănăstirea Cetățuia


Mănăstirea Galata


Porțiune din complexul Palas

Și la urmă, bomboana de pe colivă :D



Mostră de (in)estetică urbană. Mă uit și mă tot întreb ce-o fi fost în capul celor care-au comandat lucrările. Este evident că au lucrat firme diferite, dar oare oamenii ăștia sunt orbi? Cuantificând "insulele" neizolate și culorile cu care au fost vopsite blocurile, eu zic că arată oribil. Să mai zic că probabil lucrările sunt făcute fără autorizații de construire și, chiar de-ar fi fost, nimeni de la serviciul urbanism al primăriei nu și-ar fi mișcat fundul să verifice ce fac constructorii? Pentru că așa-i la noi. Fiecare construiește cum îl taie capul.

2 comentarii :

  1. aşa balcon ai tu?!?!?!:O
    :)
    (nu găsesc un emoticon verde de invidie!)

    RăspundețiȘtergere
  2. Balconu-i nasol, dar privelistea e satisfacatoare! Deocamdata

    RăspundețiȘtergere