sâmbătă, 4 iunie 2011

Am dinte nou!

Începând de joi, am un dinte nou. Un incisiv lateral. În urma cu vreo 16 ani l-am ciobit, nu mai știu în ce, și a început să se carieze, Altă soluție nu era atunci decât sa-i pun o coroniță. Așa că în ultimii 16 ani, la acel dinte am avut o coroniță de acrilat, destul de bine realizată, care, probabil, mai rezista foarte bine încă câțiva ani. Numai că, în urmă cu aproape o lună am cumpărat un voucher în valoare de 250 de lei de la FunGroup pentru o coroniță de ceramică.
Pe 17 mai, conform programării, m-am prezentat la cabinetul Danydent unde doamna doctor Daniela Bârlescu, după o scurtă evaluare, mi-a și luat amprentă pentru dinte și în locul coroniței de acrilat pe care mi-a scos-o, mi-a pus o mască pentru ca estetica mea să nu aibă de suferit până era gata coronița de ceramică. De altfel, la întâlnirea cu Georgi, aveam acea mască pe dinte și, după cum puteți observa, nimic nu m-a împiedicat să râd.
După câteva probe de dimensiune și culoare, întinse pe aproape o lună în parte datorate mie, a venit și ziua în care dintele meu a fost gata. Vreau să vă spun că rar mi-a fost dat să văd un dinte mai bine realizat care, aproape, se pierde "în peisaj". Și o spun cu toată obiectivitatea de care sunt capabilă.
De altfel, soțul meu, care nu este chiar cel mai fin observator, m-a întrebat care-i dintele :D


M-am hlizit în obiectiv ca să vă arăt și vouă rezultatul. Bineînțeles că poza nu-i grozavă pentru că mi-am făcut-o singură cu display-ul întors spre mine :D Which one is the fake tooth?

Doamna doctor este o persoană amabilă și nici o clipă nu am simțit c-aș fi acolo c-un voucher, adică, știți voi, "la preț redus".
Cabinetul stomatologic Danydent este situat la parterul unui bloc pe șos. Nicolina nr. 80 (blocul 993, sc.B) și-l recomand în primul rând pentru profesionalismul de care a dat dovadă dentistul care, a preferat să întrerupă colaborarea cu un tehnician dentar care-mi făcuse un dinte prea alb față de restul dinților mei și lucrul ăsta nu părea să-l afecteze prea mult , decât să aibă un pacient nemulțumit.

6 comentarii :

  1. care-i dintele?? jur ca nu-mi dau seama! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Georgi, al doilea incisiv din dreapta (mea) :D
    Nu-i asa c-a iesit misto?

    RăspundețiȘtergere
  3. super tare! artă şi meserie!

    RăspundețiȘtergere
  4. Măi, dar un supliment de veselă din porțelan nu dau și ăștia? :D

    RăspundețiȘtergere
  5. @miki nu este acel incisiv. Mai cauta poate gasesti

    RăspundețiȘtergere
  6. Mel, bine ar fi fost! Macar o cescuta :D

    @anonim: daaaa, de azi s-a deschis sezonul de trolling

    RăspundețiȘtergere