luni, 27 iunie 2011

Lazy monday

Astăzi mi-am propus să nu fac mai nimic. Nu că ieri aș fi făcut mare lucru :D De obicei, ziua asta din săptămână e "black monday", însă nu și lunea asta, pentru ca încă mai sunt în concediu. Am ieșit până la magazinul de la colț să-mi iau un pepene și țigări și, drept să spun, nu prea mi-a plăcut atmosfera exterioară. Bate un vânt nebun și e destul de răcoare.

 Drept urmare, "surfez" pe net în timp ce TV-ul merge-n legea lui, mănânc pepene și mă pregătesc sufletește pentru ziua de mâine, când am de făcut un tur de forța cu întâlniri stabilite din oră-n oră pentru "health & beauty".
Apropo de beauty, ieri am primit cadou de la mama soacră o pudra L'Oreal. Eu nu prea folosesc pudră în procesul de "fățuire", însă asta pare a fi ceva mai bună decât ce am avut până acum.


Tot ieri, datorită unei vechi prietene, Andreea,  aflată peste mări și țări (insulele Azore),  mi-am amintit de o trupă care-mi plăcea tare mult în tinerețile mele. E vorba de INXS


Nici nu am realizat că au trecut deja aproape 14 ani de la dispariția lui Michael Hutchence RIP!
So, be by my side! I'll be back

11 comentarii :

  1. ador produsele L'oreal, dar urasc ambalajele lor, cutiutele alea sofisticate, cu capace si capacele, buretele intr-o parte, pensula in alta parte, pudra si mai in alta parte... Prefer pudra compacta in varianta plata, mare, iar pensula sa stea pe etajera din baie, de unde pica intotdeauna si de fapt o adun mai mereu de pe jos... =))

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, nu-s prea grozave ambalajele, insa produsele sunt bunisoare. Am folosit ani la rand un fdt de la ei (Ideal balance) care, se pare, nu se mai produce decat sub forma de stick (nu-mi plac), asa ca am renuntat sa-l mai folosesc. Probabil ca niste ambalaje mai elegante ar ridica si pretul produselor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Daaa, e concurenta groasa, femeile prefera aberatiile alea de la Avon, care sunt groaznice, si refuza produsele consacrate pentru cosmetica fetzei. Francezul a stiut sa faca produse cosmetice dintotdeauna, indiferent ce altceva apare pe piata

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu n-am fost niciodata tentata sa cumpar produse Avon si Oriflame. Am primit cateva cadou (sindicatul, de ziua femeii :D) si m-am lamurit. Mi se par scumpe si de calitate nu prea grozava. Le-am dat si eu mai departe. Ma uit la parfumurile lor cat is de scumpe. La banii aia cumpar un parfum bun, la oferta de pe strawberrynet.
    La fel de proaste mi se par si cosmeticele Yves Rocher (chiar daca-s francezi :D)
    Sau poate sunt eu snoaba...

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu sti snoaba, dar au si ei produse ieftine, cu mai putine ingrediente active... ca pentru toate buzunarele. Treaba e ca dupa o anumita varsta, suntem obligate sa nu ne invadam moaca cu toate cacaturile, sa avem grija sa fie cat mai soft. Si atunci, dam un ban in plus. parfumurile de la Avon sau Oriflame nici nu sunt parfumuri. sunt niste ape parfumate. Am descoperit recent un parfum mortaaaaallllll. adica doua: Black Afgano si Visa. Se gasesc intr-un singur magazin din Bucuresti. Sunt.....fabuloase!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Am cautat info despre cele doua parfumuri si cred ca n-o sa-mi placa. Ambele sunt cotate ca parfumuri dulci, primul continand hașiș :D si mai fiind si unisex, iar al doilea e Robert Piguet, deci super greu de folosit. Eu am mirosit Fracas de la el care se zice ca e cel mai usor, si totusi ma gandeam ca-i intoxic pe toti cei din jur daca-l foloseam. Bașca ca-s parfumuri de nișa, deci super scumpe. Visa este dispo pe fragrancex.com si e la reducere (155 de dolari), so go for it!

    RăspundețiȘtergere
  7. L-am cerut deja! Pe ala, Visa de la RP. E pe placul meu. Black Afgano are Ioana, prietena mea. Nu te lua niciodata dupa descriere, ca toata polologhia aia chimica despre asocierea substantelor si aromelor nu face nici 2 bani in fata reactiei cu pielea... Visa nu e dulce deloc!

    RăspundețiȘtergere
  8. L-ai comandat deja de pe fragrancex? Bravo fata! te misti rapid. Chestia aia cu descrierea e true, ca asa am luat teapa cu Voile de Jasmin care miroase a pudra de-a lu bunica :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu l+am comandat pe net! Il are o parfumerie de lux din Bucuresti. BeautyK Haute Parfumery. Au parfumuri rare, cu istorie... Nu neaparat scumpe. Adica Visa e totusi 500 de lei, si ai vreo 3 ani din el, pentru ca se aplica in cantitate infima. Sunt esente, nu ape. Mai e o parfumerie la Buc, care iti creeaza propriul parfum. Acolo tre sa ajung!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Magazinul se numeste Beautik Haute Parfumerie.

      Ștergere
  10. Are un pret bun, ca pe fragrancex e 155 dolari 30 de ml.

    RăspundețiȘtergere