joi, 23 iunie 2011

Cadou de la Dove

Preiau și eu vestea dată de Maya și vă anunț că Dove oferă cadou un săpun și o mini loțiune body milk (50 ml.) dacă dați like paginii lor de Facebook. După, aveti de completat un formular și vi se va genera automat un cupon pe care trebuie să-l printați și, cu el, mergeți la farmacia Sensiblu selectată pentru a vă ridica produsele. Promoția se desfășoară în perioada 16-26 iunie, produsele putând fi ridicate până pe 3 iulie.

UPDATE: Am și ridicat produsele


și, în plus, am bântuit puțin prin Moldova Mall că era așa răcoareee... Iar clienți am întâlnit doar  vreo 20-25, pe toate etajele :D  Mi-am cumparat și o ojă Farmasi că tot auzeam că-s bune și, de la cofetăria Tuffli, două amandine. Pentru că merit, după toată umblătura de zilele astea!


Oja are culoare frumoasă, însă se usucă destul de greu. De altfel, se observă în prima poză că, manevrând aparatul foto, am zgâriat lacul de pe unghie.

6 comentarii :

  1. Mulțam fain de informație.
    De ce nu?
    Dacă ei au de dat, o să am și eu de luat. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. sar'na de pont! gata! am cuponu'. Tre sa ma duc la Mall sa-mi ridic produsili! ti pup :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur ca v-am putut fi de folos! Ti pup si eu

    RăspundețiȘtergere
  4. io n-am sensiblu aici. si doar sunt cumparatoare inraita Dove! urasc ojele care se usuca greu, desi alea tin mai multe zile!

    RăspundețiȘtergere
  5. dr.L, Sensiblu e bun doar pentru asa ceva, ca in rest au niste pretuuuuuri! Si mie-mi plac unele produse Dove (sapunurile in mod special), insa s-au scumpit cam tare, nu crezi? Cat priveste ojele, nici mie nu-mi plac alea care se usuca greu, ca niciodata n-am rabdare sa stau linistita pana se usuca si iese un dezastru. Am sa vad cum e cu oja asta pana la urma si, daca nu-mi place, nu-i mare paguba, ca a costat doar 5 lei.

    RăspundețiȘtergere