miercuri, 29 iunie 2011

Sesiune health and beauty

Așa cum vă spuneam luni, ieri am avut mai multe programări la doctori pentru controale de rutină și o programare la cosmetică.
Despre partea cu doctorii, nu vă spun prea multe, că nu vreau sa va plictisesc, însă vreau să punctez numai un aspect: una din programări a fost la policlinica Arcadia, care policlinică m-a impresionat în mod plăcut. A fost prima dată când intram în respectivul edificiu și mi-a plăcut tot. Începând cu mediul plăcut, personalul amabil și terminând cu serviciile de bună calitate. Un singur lucru nu mi-a plăcut: drumul de acces. E oribil! Cum plouă de câteva zile cu intermitențe, toată strada era acoperită de noroi și apă, de a trebuit să sar din petec uscat în petec uscat precum o căpriță.
Programarea la cosmeticiană de care vreau să vă spun, am făcut-o după cumpărarea unui voucher de pe FunGroup care consta în servicii de epilare la mirificul preț de 9 lei. Inițial am fost sceptică pentru că atunci când am sunat pentru programare, persoana care mi-a răspuns la telefon mi-a zis ca de fapt ea nu lucrează la salonul New Body (așa cum era specificat pe voucher), ci e PFA care ființează în același spațiu cu respectivul salon și că cei de la FunGroup au greșit menționând numele salonului în ofertă. Însă am avut parte de un răsfăț în toată regula! Cosmeticiana (Mirabela Popa) este o domnișoară așa de drăguță și amabilă, iar spațiul în care iși face jobul e foarte curat și bine amenajat. Toate produsele folosite au fost de unică folosință, începând cu hârtia pusă peste prosopul de pe pat (asemănătoare cu șervetele de bucătărie, însă în mod evident de dimensiune mai mare) și terminând cu ceara și spatulele de lemn. Deasemeni, Mirabela Popa folosește produse profesionale pentru degresarea pielii (anterior epilării)  și altele de hidratare post-epilare. Toate însoțite de zâmbetele și buna dispoziție a cosmeticienei. Trebuie să mai menționez și faptul că "jumulirea" :D a fost făcută cu multă grijă, așa că durerile specifice procesului aproape că nu au existat.
Salonul New Body (și implicit spațiul în care funcționeaza cosmetica) se află pe strada V.Alecsandri 7-11, iar programări se pot face la numărul de telefon 0742 811 194.
Acum vânez un voucher  pentru manichiură/pedichiură la un preț convenabil și la un salon bun. Cred că ofertele astea de vouchere pot da dependență :D

12 comentarii :

  1. Vaaaai, pe mine ma aude tot cartierul cand ma epileaza! Trebuie sa dai muzica la maximum!

    RăspundețiȘtergere
  2. Iaca ca pe mine nu m-a durut mai deloc. Si m-a epilat nu numai pe picioare :D Are fata asta o tehnica faina, ca de-aia o si laud fara a fi platita =))

    RăspundețiȘtergere
  3. măi, eu n-am păr pe picioare! se vede treaba că-s mare norocoasă! :D
    Sa-ti fie de bine, draghe! ti pup.

    RăspundețiȘtergere
  4. Georgi, ce misto! You're blessed!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma bucur ca ai avut parte de o experienta placuta si ca totul a decurs cum ar trebui sa decurga toate intalnirile la cosmetica si nu numai cumparate prin intermediul voucherelor. Poti sa ne spui si ce preturi pratica cosmeticiana in mod obisnuit? :D
    Cand ajung in Iasi voi trece cu siguranta pe la ea, dar pana atunci nu cumva sa o scapi din ochi :))
    Iti doresc multa sanatate si cat mai putine vizite pe la spitale :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Maya, n-am intrebat de preturi (my mistake), insa stiu ca un epilat "intim" total e 25 de lei.

    RăspundețiȘtergere
  7. I'auzi, la juma' de pret...La noi costa 50 lei.
    Vin la Iasi cu toata familia, sa ne epilam...

    RăspundețiȘtergere
  8. Traiane, si "baietii plang cateodata",nu? :D Ma intreb cum suportati, ca e mai greu decat la noi, la fete

    RăspundețiȘtergere
  9. Pai da, la noi e mai mult "material"...:p

    RăspundețiȘtergere
  10. Poate d-aia te costa cinjdelei =))

    RăspundețiȘtergere
  11. O fi mai mult "material" dar eu am tot respectul pentru barbatii care se epileaza :)) Haideti mai masculilor ca nu e asa dureros, va uitati cum va curge sange cand va taiati sau bateti dar un pic de durere acolo cand va epilati va face sa urlati si sa fugiti ca niste copii:)) Chiar este un subiect numai bun de tratat pe blog :))

    RăspundețiȘtergere
  12. Se pare ca, totusi, in unele culturi, lucrul asta n-are mare insemnatate. Tocmai mi-am amintit ca am vazut recent o reclama la oaresce cosmetice pentru barbati, in care modelul nu era epilat la axile.

    RăspundețiȘtergere