marți, 16 august 2011

Ibănești - Day 1

Ieri seară am picat pe capul familiei lui Șilavaracald, cu gândul că ne-am putea caza cu o seara înainte la pensiunea Lucreției. Numai că în respectivul loc era în plină desfășurare o cumătrie, deci nu erau locuri libere. Așa că, pentru o noapte, am contropit-o pe Mel.
Trebuie să vă zic că la Ibănești e foarte frumos. Dacă s-ar repara și drumul ar fi de vis. Însă, odată ajunși, am încercat să uităm că același drum îl vom parcurge și la plecare :D
La casa lui Mel ne-am simțit foarte bine. Am fost întâmpinați cu câte o cafeluță și, mai târziu, o cină copioasă cu produse tradiționale din zonă făcute în casă și, bineînțeles, și mai tradiționala palincă.


Ne-am trezit dis de dimineață, după cum v-a zis și Mel pe blogul ei, am băut vreo două cafele și-am fumat vreo câteva țigări și am plecat spre pensiune pentru a organiza comitetul de primire.
Pensiunea e drăguță, la poalele unor dealuri mai înalte, dotată cu o curte mare cu foișoare, heleștee cu păstrăvi... Ce mai, idilic!


Surpriza neplăcută a fost că nu aveam net din motive de români fără obraz care, la plecare, au tăiat mufa cablului de net. Problema s-a rezolvat spre seară și acum avem net la o viteză decentă.




Aici veți recunoaște pe subsemnata, Mel, Ama și sufletul distracției kekee

5 comentarii :

  1. Venit, cetit, văzut, plăcut ! S-aveţi vreme frumoasă, frumoşilor !

    RăspundețiȘtergere
  2. Fain, fain!
    Trezireaaaaaaaaaa!
    Ce faceti, dragilor, p'acolo?! Io ma tot invart si nu pot pleca cu trebi.... doar, doar aflu ceva!
    Lady A

    RăspundețiȘtergere
  3. Am vazut,mi-a placut...ma bucur ca va simtiti bine..
    Iete ma si un arici...:))

    RăspundețiȘtergere
  4. Ne-am trezit, dar nu chiar dis de dimineata. Mai pe la 9, asa... Acu tati lumile verifica mailuri, commenturi, isi fixeaza perfuziile cu cafea :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Pun si aici locul in care puteti intra si sa ne vedeti pe webcam http://www.clausis.ro/?page_id=190

    RăspundețiȘtergere