vineri, 6 iulie 2012

Concluzii finale asupra produselor Ivatherm

E timpul să tragem concluziile!
Prima, și cea mai importantă, e că sunt foarte mulțumită de produsele primite spre testare, așa cum am spus și în postarea anterioară.  Am ales bine, se pare, așa că nu am nimic de reproșat.

Să le luăm pe rând:

Cele testate de mine sunt

Apa termală Herculane - excelentă! singurul lucru care ar mai merge îmbunătățit e dimensiunea orificiului de pulverizare, în speță micșorarea acestuia în așa fel încît pulverizarea să fie ca o boare ușoară.
Crema Aquafil Rich - deasemeni este foarte potrivită pentru tipul meu de ten (matur, uscat-deshidratat). Modul de aplicare ideal (găsit de mine!) este după pulverizarea feței cu apă termală, iau un pic de cremă în palmă, frec un pic palmele și aplic crema atât pe față (și la ochi), cât și pe gât și piept. Mi s-a spus că pielea mea arată foarte bine și, fără falsă modestie, recunosc și eu acest lucru.
Fondul de ten fluid Joviale - fondul de ten ideal! Dat fiind faptul că pielea mea arată așa bine, nu mai are nevoie de o acoperire foarte mare, așa că acest fond de ten e cel mai potrivit. Continuând procedura expusă mai sus, dimineața, după aplicarea apei termale și a bobiței de Aquafil Rich, las să treaca cca. 10 minute și aplic fondul de ten cu degetele. Nu se adună în ridurile fine, nu oxidează (mi se pare foarte important să spun acest lucru!), iar finish-ul este natural.
Mă bucur că mi s-a oferit șansa să testez aceste produse și trebuie să spun că, în mod sigur le voi cumpăra.

Cele testate de mama sunt

Apa termală Herculane - îi place atât de mult, încât a terminat un flacon și a trebuit să-i cumpăr altul.
Crema UNA - deasemeni îi place mult și mi-a zis că a primit complimente de când o folosește (la CAR pensionari când s-a dus să plătească cotizația, de la "niște domni ceva mai tineri" =)) ). Vă reamintesc că mama mea are 75 de ani!
Spray pentru protecție solară ridicată 50+ pentru copii - l-a folosit cât a umblat prin gradina de zarzavat/legume a prietenei ei, asezonat cu o pălărie, și, de data asta, n-a mai venit bronzată pe brațe până la mânecile bluzei (stil tractorist!) și nici cu nasul ars. Deci a funcționat!
Și ea s-a bucurat că a putut testa aceste creme, însă, înafara apei termale, nu mai vrea să cumpere celelalte creme pentru că i se par foarte scumpe în raport cu venitul pe care îl are. O înțeleg, așa că am să urmăresc promoțiile brandului Ivatherm și, în măsura în care am să-mi permit, am să-i mai cumpăr din când în când câte o cremă Ivatherm. Totuși, acolo la Bacău unde a fost, doamnele mai în vârstă, vecine ale prietenei ei, habar n-aveau de apa termală și cu ajutorul mamei au descoperit-o, iar una dintre ele a și comandat fiicei ei o așa minune, cât și o cremă UNA, pe care până la plecarea mamei le și primise. Pot spune că a contribuit și ea cu oarece succes la campania WOM Ivatherm!

2 comentarii :