vineri, 9 noiembrie 2012

A trecut și onomastica mea

Ieri, pentru că a fost ziua mea (Miki vine ofcorz de la Mihaela, al doilea nume al meu), am fost liberă, așa că de dimineața, de pe la 10 jumătate și până pe la 4, m-am plimbat prin mall. Am făcut cumpărături, am primit cadouri, am mâncat... Singură, bineînțeles, pentru că lumea era la serviciu. De fapt, la orele alea matinale putea fi văzuți acolo pensionari, persoane în mod evident fără ocupație (așa mi-s de "dragi" țiganii veniți de prin străinătățuri, care vorbesc între ei în limba țării respective, dându-și importanță!) și mulți tineri în căutarea unui job, pentru că la nivelul 1 al Palas Mall se desfășoară un târg de joburi, organizat cred că de e-Jobs.
Am cheltuit cam mulți bani, însă după asta m-am simțit ceva mai bine, pentru că mă încerca un pic de depresie.
Dar să-i dăm drumul!
Cele mai multe achiziții le-am făcut cu cardul de shopping Glamour, care mi-a oferit discounturi de la 20% până la 35% în magazinele participante. 
Prima tentație a fost Sephora pentru că aveam nevoie de niște bețișoare pentru manichiură și îmi doream niște gene false. Cele de la Sephora au și lipiciul inclus în pachețel, așa că sper să reușesc să le pun :D Stând de vorbă cu fetele am zis că e ziua mea, așa că la plecare m-au întrebat care e parfumul meu preferat în momentul ăsta și așa am primit un vial plin ochi cu apă de parfum Le Parfum - Elie Saab. I love it! Când am să fiu mai bogată, am să mi-l cumpăr.
Apoi, de la Sensiblu am cumpărat o cremă de corp cu mango și papaya de la Boots pentru că n-am putut rezista aspectului și mirosului. Prețul ei integral e de 35 de lei și ceva, însă cu cardul Glamour, am plătit 25 de lei. Angajatele de la farmacia Sensiblu Palas habar n-aveau cum se folosește acel card, cât e discountul și, din păcate nici eu nu mi-am amintit. Abia acasă am văzut că toată gama Boots este redusa cu 30% cu acest card, așa că, după cum vă dați seama, eu am beneficiat doar de vreo 25%. Vai de aritmetica mea, nu? Abia acum mi-am dat seama că, deși nu prea știau cum se folosește cardul, reducerea au aplicat-o corect. Deci, îmi cer pardon de la doamne dacă s-au simțit jignite. Dacă nu, nu :D





Așa arată crema. Îmi vine să înfing o linguriță în borcan și s-o mănânc! N-am folosit-o pe corp încă, însă m-am dat pe mâini cu ea. Mirosul delicios rezistă cam 2 ore sau până te speli pe mâini. Intră foarte repede în piele, însă pentru mâini nu o simt destul de hidratantă. Dar nici nu e pentru mâini, nu-i așa? Crema de mâini de la Yves Rocher am primit-o cadou pentru că am făcut cumpărături de cel puțin 150 de lei și asta-i una din componentele unui concurs care se desfășoară acum la Palas Mall. 



Alte achiziții sunt o brățară foarte frumoasă și elegantă de la New Look, luată tot cu reducere de 30% pentru că aveau o promoție de Sf.Mihail și Gavril, și un inel din sticla de Murano de la Millefiori. Cerceii, care sunt tot din sticlă de Murano de la Millefiori, i-am primit cadou.


De la New Yorker, cu cardul Glamour, mi-am cumpărat un pulover și o pereche de colanți mai groși. Puloverul e un roz prăfuit, însă, din păcate n-am reușit să surprind culoarea la lumina artificială.


Celălalt pulover, ceva mai gros, e de la C&A și, din nou, nu am prins culoarea adevărată, care e un zmeuriu!
Cam astea-s toate cumpărăturile! Cum vi se par?

16 comentarii :

  1. Sa te bucure tot ce ti-ai daruit! Toate sunt faine.Mi-e dor de tine, si ma delectez cind am timp cu relatarile tale din blog. Va imbratisez, pup si pe mama.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uaaau, Gabi, ce surpriza mi-ai facut! Sa-mi comentezi tu pe blog e un eveniment! Si mie mi-e dor de tine si te pupam si noi!

      Ștergere
  2. imi place cum arata crema, chiar ca as infige lingurita in ea :))
    sa te bucuri de cadouri si de cumparaturi!
    si la multi ani pentru ieri :) pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa folosesti si sa porti cu placere tot ce-ai cumparat.Sa fii fericita si sa te bucuri de ce ai!

    RăspundețiȘtergere
  4. Despre acea crema de corp am vorbit si eu intr-o zi pe blog. Mi-a placut la nebunie (eu am avut varianta cu capsuni). Mirosul sau este fantastic, parca imi venea sa gust din ea, nu alta!
    Iti urez si eu la multi ani si iti doresc sa te bucuri de toate cumparaturile. Bratara imi place in mod expres.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aurora, ma duc sa caut postarea ta. Si mie-mi place tare mult bratara.
      Multumesc pentru urari!

      Ștergere
  5. In primul rand "La multi ani si multa multa sanatate si fericire!"
    Imi place bratara, inelul e super!!!!
    http://ramy-s.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce frumos arata bijuterile din murano, sa le folosesti cu placere! Si crema de corpun deliciu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa-i Monique, sunt tare frumoase. Astea pe care le am eu sunt ieftine ( inelul a costat 20 de lei), insa am vazut in magazin niste bijuuri, o nebunie! Bineinteles, de cateva ori mai scumpe
      Acum am vazut ca ai un GA foarte tentant, asa ca ma duc sa ma inscriu si eu, ca-mi plac tare mult produsele Balea
      :-*

      Ștergere
  7. Ce frumoasa e bratara!Eu abia astept sa ajung in H&M sa ma uit la puloverase.Vreau ceva gros si impletit, cum e al tau, cel zmeurica.
    Uite ca n-am stiut ca gasesc lotiunea asta in Sensiblu.Am si eu in oras(in sfarsit s-au modernizat:)) )si o trimit pe mama sa imi ia si mie.Sunt innebunita dupa produsele pentru corp.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ana, la H&M nu am vazut pulovere groase. Frumoase, da, unele cu aspect destul de pretios, insa nu si groase. Zmeuriul e de la C&A, unde sunt tot felul de pulovere groase.
      Nu tin minte sa-mi fi spus de unde esti, asa ca poate ma lamuresti, ca am tot crezut ca esti din Iasi :p
      Te pup si eu!

      Ștergere
    2. A, pai sunt din Tecuci dar invat in Iasi la facultate.
      Acum sunt acasa pentru ca am avut niste probleme in familie si a trebuit sa fac o pauza, dar la Iasi vin luna de luna la prietenul meu.
      Stiu ca nu sunt grosute puloverasele din H&M, dar sunt foarte cute!Mai ales unele de la raionul pentru copii:)) si mereu urmaresc marimile ca uneori mi se potrivesc manusa ca sunt mica mica:D

      Ștergere
    3. De cand n-am mai fost la Tecuci... Au parintii mei niste prieteni acolo si, cand eram copil, mergeam in fiecare vara in drum spre casa venind de la mare. Macar intr-o seara mancam la Hanul Conachi, plus pepenii de Matca pe care-i devoram cu totii, adusi reci direct din beci. Phoaaai, ce amintiri!
      Cand mai vii la Iasi, da un semn, poate ne vedem.

      Ștergere