sâmbătă, 17 noiembrie 2012

MiniPrix-ul de săptămâna asta

Ieri am primit comanda făcută luni cu discount de 30%, grație voucherului Groupon.
Bluza din satin subțirel, foarte frumoasă. M-am apucat să scriu articolul și mi-am dat seama că n-am pozat-o, așa că sunt nevoită să preiau foto de pe site. Culorile sunt mai vii decât în foto.

sursa foto www.miniprix.ro
Poșetă roșu-burgund din piele ecologică, zic ei pe site, din piele naturală zic eu, că miroase a oaie de mă dărâmă. Frumoasă, bine lucrată, elegantă.



Mănuși din piele naturală cu un fel de puf/blaniță la interior, și acestea lucrate bine și elegante datorită năstureilor.


După aplicarea discountului am plătit câțiva bănuți peste 100 de lei, încât am beneficiat de transport gratuit.

19 comentarii :

  1. ce scumpici sunt manusile!Sa pe porti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  2. Miki, sa stii ca si eu banuiam ca acea geanta ar fi din piele. Uneori mai apar erori pe site, eu am patit la fel cu niste ghete care cica erau din piele eco si pe cutie am vazut ca de fapt erau fabricate din piele naturala, intoarsa.
    Imi plac manusile la nebunie si te anunt ca dau dependenta. Eu am o pereche asemanatoare pe bej si le port non stop. Sper sa ma tina cat mai multa vreme si sa nu se rupa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, si eu am luat de la ei, acum 2 ani, niste cizme Dorothy Perkins, culoarea untului, din piele de porc cu broderie si au costat 20 si ceva de lei, descrierea fiind ca-s din material textil =))
      Oricum, mai bine ca-s asa sa le zicem confuzi :D, pentru ca daca ar sti ca-s din piele, le-ar ridica pretul la peste 200 de lei, ca la celelalte la care au scris ca-s din piele naturala.

      Ștergere
  3. Ce imi place geanta, vreau si eu o geanta din piele de nu stiu cat timp. O voi cauta pe site si daca nu o gasesc am sa iti cer ajutorul. Si bluzita e la moda, iar manusile seamana cu ale mele doar ca nu sunt din piele intoarsa. Sa le porti cu placere si sa stii ca am ramas cu gandul la geanta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maya, genti mai sunt, insa nu rosii. Mai gasesti neagra, albastra si maro
      Parca esti de la Botosani,nu? Daca tin minte bine, vezi ca in we asta este promotie de 30% discount pt. jud. Bt., asa ca o cumperi cu cca. 55 de lei.

      Ștergere
  4. ce frumoase sunt manusile :) sa le porti cu placere!
    http://ramy-s.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  5. Manusile sunt preferatele mele..foarte chic!poate imi fac si eu curaj sa comand de pe miniprix pentru ca am auzit numai lucuri bune!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai, nu-ti trebuie curaj, pentru ca daca nu-ti vin sau nu-ti plac, poti face retur si-ti dau banii inapoi. Oricum, eu comand de cand au deschis magazinul online si n-am fost in situatia sa fac retur decat de 2 ori, ambele dati din vina lor, pentru ca n-au fost atenti la ambalare si mi-au pus produse aiurea.

      Ștergere
  6. Sa le porti cu placere! Manusile sunt foarte dragute.

    RăspundețiȘtergere
  7. Toate sunt frumoase foc, le-as purta si eu :D Cat despre geanta, mai bine ca s-a gresit in sensul asta, daca scriau pe site ca e din piele naturala si avea un pret pe masura, dezamagirea era mult mai mare daca o primeai si era din imitatie :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu am mai comandat, ma abtin... poate gasesc o geanta faina la New Look, oricum sapt trecuta am cumparat o geanta.

    RăspundețiȘtergere
  9. f. frumoasa bluza!!
    daca o imbraci, te rog, fa-i o poza si la partea de jos - e pe elastic jos?

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu, nu e pe elastic. Are o bentita care se incheie lateral in nasturei.

    RăspundețiȘtergere