duminică, 11 noiembrie 2012

Review and swatch fdt Essence soft&natural


Îl am de aproape 2 luni și de multe ori m-am gândit să vă vorbesc despre el, însă acum, când îl am și pe cel de la Lancôme, situația o impune. Probabil că vă întrebați de ce, pentru ca, nu-i așa, cele două fonduri de ten nu suportă comparație. Aici vin eu și vă contrazic.
Însă deocamdată să vă vorbesc despre fondul de ten Essence Soft&Natural make-up long-lasting.
Este un fond de ten cremos, care se așează bine pe piele, oferă o acoperire medie, nu oxidează în timp și, un fapt important, nu se transferă pe haine, telefon etc.

Essence soft&natural mape-up long-lasting shade 02 sand beige


Essence soft&natural mape-up long-lasting shade 02 sand beige

După cum puteți observa din cele două fotografii, acoperirea este medie,ca reper luând mica pată maronie de pe mâna mea, care s-a estompat, însă nu a fost acoperită de tot.
Ei, și acum să vă zic o mică povestioară despre cele două fonduri de ten invocate mai sus...
Două dintre colegere de care sunt mai apropiată au admirat fdt  Lancôme, cu care m-am dat două zile la rând. În a treia zi, una dintre ele a remarcat că fdt arată din ce în ce mai bine sau, în orice caz, mai bine decât cu o zi înainte. Numai că a avut o surpriză când a aflat că în acea zi mă dădusem cu fdt Essence și nu cu  Lancôme. În aceeași zi am făcut și eu comparația între ele și am observat că cel de la Essence nu se ia pe telefon aproape deloc, spre deosebire de cel de la  Lancôme care lasă o peliculă groasă pe ecran. Acoperirea e cam la fel, cel de la  Lancôme având în plus și niște particule iluminatoare care însă nu justifică, zic eu, recumpărarea.
În concluzie, sunt pusă în situația de a aprecia mai mult fdt Essence, care costă în magazine de vreo 20 de ori mai puțin decât fdt  Lancôme Absolue Bx.

8 comentarii :

  1. Inca un motiv in plus sa credem ca platim mai mult pentru brand decat pentru calitatea produsului: review-ul tau! Si eu am avut un fond de ten Essence bun, cel sub forma de spuma. A depasit cu mult varianta asemanatoare de la Loreal, Matmorphose, si a costat de 3 ori mai putin. Ce as putea spune despre un fond de ten asa scump,precum cel Lancome, care nu isi justifica pretul?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gandeste-te ca eu l-am ravnit tocmai pentru ca avea numai review-uri bune pe makeupalley, insa, se pare ca alea care l-au vazut asa grozav n-au avut fonduri de ten de la Essence =))

      Ștergere
  2. Merita incercat!Imi pare rau ca nu avem produsele Essence in Braila.Au si unele oje superbe!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, din pacate nu se vand produse Essence la Braila, ci doar la Galati. In schimb, voi aveti magazin DM, iar la Iasi nu este.

      Ștergere
  3. Ce interesant! Nu cred ca am vazut la standul Essence acest fond de ten, sau nu mi-a atras atentia cel putin. Cu prima ocazie il voi testa sa-i simt si eu textura, sa vad cum acopera si cum se comporta pe mana cateva ore.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am nimerit si la fix nuanta, pentru ca am rugat-o pe o vanzatoare sa ma dea un pic pe linia maxilarului din 02 si 03 si, la lumina naturala, am vazut ca mi se potrivea 02 care bate spre galben, spre deosebire de 03 care-i spre roz.

      Ștergere
  4. DM avem și noi...
    Să revenim la fondurile de ten. Am unul Maybelline. Nu acoperă el grozav, dar e cremos și, deci, bun pentru perioada asta a anului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu, Mel ca aveti. Te-am si intrebat la Ibanesti daca este la Tg.Mures, pentru ca vazusem o sacosa cu logo-ul DM.
      FDT Maybelline am avut in urma cu niste ani si nu m-a impresionat, insa de atunci sigur au mai imbunatatit formula.

      Ștergere