duminică, 30 decembrie 2012

Cadouri de Moș Crăciun

Cu o mică întârziere, am reușit să-mi fac timp să pozez cadourile primite de Moș Crăciun. Unele chiar sunt primite, altele mi le-am cumpărat singură, pentru că, nu-i așa, cine să știe mai bine decât mine ce-mi doresc :D

Dulciuri și niște băuturici ceva mai fine, primite chiar și cu o săptămână înainte de Crăciun de la mai multe persoane, colaboratori ai firmei la care lucrez, iar unii și prieteni.


O poșetă care mi-e tare dragă, pentru că având așa multe culori, o pot purta la mai multe ținute.


De la StrawberryNet am cumpărat o mică trusă Korres, compusă din două farduri de ochi, un creion maro și un mini rimel negru.

Tot de acolo am cumpărat și cele două parfumuri pe care mi le doream de mult (a blind-buy), Apparition de la Ungaro și Il Bacio de la casa Borghese. Ambele sunt pe gustul meu (florale) și dacă vreți să detaliez, let me know.
Odata cu produsele mele, am comandat și altele pentru o prietenă, unul dintre ele (parfumul Amethyst - Lalique) fiind intr-o casetă care conținea și o bijuterie pentru poșetă ( o libelulă ?!), care am primit-o eu cadou. Încă o dată, mulțumesc Dorina!


Ultimul cadou din listă este tableta Vonino Emerald care are tot ceea ce-mi doream vreodată de la o tabletă, inclusiv prețul foarte mic (499 de lei). Am cumpărat-o de la eMag și cu ajutorul unui domn foarte amabil care a fost de acord să mi-o configureze, acum mă pot conecta la internet și prin stick-ul de la RDS, nu numai Wi-Fi. Mi-am cumpărat deja câteva e-book-uri pe care le-am încărcat pe ea, navighează pe internet mulțumitor, pot vedea chiar și filme dacă situația o impune... Ce mai, o mică bijuterie!
Cam astea sunt până acum, însă după Anul Nou începe sezonul de reduceri și abia atunci îmi voi cumpăra produsele de îmbrăcăminte și încălțăminte dorite, pentru că acum chiar nu avea rost să dau bani pe produse la prețul întreg doar de dragul de a le avea de Crăciun.
Vă doresc duminică plăcută și mă întorc la noul serial pe care-l urmăresc, Revenge!

9 comentarii :

  1. la multi ani,draga mea! toate gandurile bune! pupp

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani, Stella! Te pup, draga mea!

    RăspundețiȘtergere
  3. sa le porti cu drag ! un an nou mai bun !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, coco! Un an nou mai bun pentru toata lumea sa fie!

      Ștergere
  4. Băutura se bea, parfumul se evaporă, fardurile le ia vântul și ninsoarea, așa că rămâne libelula să-ți amintească de momentele astea. :)
    La mulți ani pentru toată familia!

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi ani! foarte frumoase cadourile,in speciat tableta...am primit si eu una de la e-boda insa nu mi functioneaza cu stick ul de net de la orange asa ca ma hotarat sa o returnez..si imi pare tare rau..ma bucur ca tu ai rezolvat aceasta problema!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Diana,multumesc! Daca modelul de stick pe care-l ai e unul din cele inscrise in specificatiile de conectivitate 3G si cu toate astea nu te poti conecta, ia legatura cu cei de la e-boda si intreaba-i daca ti-o pot configura ei. Daca nu, returneaz-o si orienteaza-te spre una de la o firma doritoare de clienti multumiti. Din cate am aflat cu ocazia cumpararii tabletei mele, problema lipsei conectivitatii 3G fara configurare deosebita e doar la tabletele low si middle end. I-pad-urile, Samsung Tab-urile, Asus-urile si alte asemenea se conecteaza fara alte preparative, insa si pretul lor e cel mai adesea de cel putin 4 ori mai mare decat cel dat de mine pe tableta.
      Te pup si La multi ani!

      Ștergere
  6. Felicitari pentru cadouri in special pentru libelula fiind o fana inraita a libelulelor

    RăspundețiȘtergere