duminică, 2 decembrie 2012

Crăciunul la Palas

Cum vă spusesem cu câteva zile în urmă, aseară am fost la Palas la aprinderea luminițelor de Crăciun. Destul de frig și, peste toate, un vânt rece mi-a înghețat capul, drept pentru care azi mă cam resimt și mă îndop cu paracetamol sinus.
Pentru început să vă arăt târgul de Crăciun care se desfășoară la parterul (de fapt nivelul -1) al Atrium-ului


Am cumpărat de acolo niște bomboane fondante și o cutie cu macarons așa de bune, încât sunt nevoită să mai fac niște drumuri până acolo (nu că mi-ar displăcea :D), pentru că firma nu are magazin la Iași.
Pe la 6, când spuneau că or să se aprindă luminile, am ieșit afară, însă n-am rezistat prea mult, pentru că-mi era frig, iar spiciurile cu iz electoral, mult prea lungi. Așa că am intrat înăuntru să-mi continui periplul. La un moment dat, s-a aglomerat atât de tare, de nu mai aveam pe unde trece.


Plecasem cu gândul să-mi folosesc cardul de "reducere" de la H&M, găsit la o revistă, însă era atât de aglomerat și acolo și niște cozi imense la casă, de parcă se dădeau lucruri de pomană. Am pus reducere între ghilimele pentru că, propriu-zis nu e o reducere. În fapt, la 50 de lei cheltuiți pe un bon de casă, ți se adaugă 20 de lei pe un fashion card, pe care-i poți cheltui în perioada 1-24 decembrie (sau așa am înțeles eu). Așa că, e mai mult un card de bonus decât unul de reducere.
La plecare, am căutat luminile de Crăciun grozave care se anunțau a fi, însă n-am găsit decât astea,


frumușele, însă nu impresionante.
Închei aici, cu o poză a mea, pentru a vă arăta ce stare de spirit am, odată ajunsă la mall =))


Ah, uitam să vă zic că toată chestia asta de Crăciun de la Palas au numit-o Crăciunia. Un nume ciudat, care-mi sună ca niște nume de femei puse de părinți mult prea prețioși pentru zilele noastre, și aici mă gândesc la Iunonia, Pompilia și alte asemenea :D

4 comentarii :

  1. Bradul este superb!Imi place foarte mult aceasta perioada speciala!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie-mi place Craciunul! De altfel este singurul lucru care ma face sa-mi revin din starea proasta indusa de vremea rea

      Ștergere
  2. m-o cărat duminică și pe mine prietena mea acolo. n-aveam bani fată, ș-am bălit la fondantele de care ziceai :(
    altfel, drăguț amenajat. ursuleții ăia mișcători mi-au plăcut mult :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ursuletii aia i-a si filmat Edi. Insa numa clincanesc din clopotei, ca daca ar mai fi si cantat, era mai misto, nu crezi?

      Ștergere