miercuri, 19 decembrie 2012

Trăistuţa fermecată de la Dacic Cool

Cui nu-i plac surprizele plăcute, mai ales în preajma Crăciunului? O mai fi pe undeva vreun Ebenezer Scrooge, însă eu sigur nu-s, aşa că am primit Trăistuţa Fermecată cu multă plăcere şi curiozitate. Să vă mai zic că însăşi denumirea produsului mi-a trezit nişte amintiri foarte plăcute? "Veronica" a fost primul film pe care l-am văzut la cinematograf, aveam 5 ani şi tăticul meu mi-a făcut surpriza de a mă duce să văd un film "ca oamenii mari". Am să-mi amintesc toată viaţa cum trăistuţa Veronicăi se înalţa în văzduh, ea n-o mai putea ajunge şi striga după ea "trăistuţa mea! trăistuţa mea fermecată!" (rememorez şi e posibil să nu fie foarte exact, ca au trecut vreo 40 de ani, dar o să mă iertaţi, da?). Aşa că atunci când am primit invitaţia de a mă alătura campaniei Dacic Cool, am fost realmente încântată.


Şi mai încântată sunt de conţinutul acesteia: crema de mâini Alexandra, gelul contur de ochi, gelul anticelulitic Supliform, o cutie cu ulei de peşte de 600 mg. şi o cutie cu ulei de cătină de 900 mg. Toate puse într-un săculeţ de atlas grena. Produsele sunt foarte bine alese pentru acest sezon, când avem nevoie de îngrijire facială şi a corpului mai deosebită, însă şi de imunizare pentru a face faţă bolilor sezonului rece.


Dacă vă plac produsele româneşti, Trăistuţa fermecată este o alternativă drăguţă şi folositoare de cadou. Cu numai 30 de lei puteţi face o surpriză plăcută cuiva drag. În fiecare lună sunt alte produse, aşa că trăistuţa e un fel de beautybox cu produse exclusiv româneşti şi, mai important, full size.
V-ar plăcea să cumpăraţi Trăistuţa fermecată?

18 comentarii :

  1. Am primit-o si eu, si sa stii ca sunt produsele perfecte pentru mine.Chiar vroiam sa incerc capsulele de catina si crema.Supliformul il folosesc ocazional si pentru genunchi impotriva durerilor de la reumatism si sa stii ca ma ajuta destul.In rest, crema e in teste, dar cu siguranta este una dintre cele mai bune incercate de mine.Pana si tatal meu o lauda!
    Chiar ma uitam pe net zilele trecute, si e aparut un concept de cateva luni:Pink box, Lul box etc.Dar sa stii ca produsele din aceste cutii sunt sub forma de testere si nu as da 44 de lei in conditiile in care exista aceasta traistuta (am inteles ca in fiecarel luna continutul se schimba) care are numai produse romaesti si pretul este chiar accesibil.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Interesanta chestia cu Supliform!
      Beautybox-uri am comandat vreo 3, care nu mai sunt acum, si de care eu am fost multumita. Astea care apar acum mi se par niste mizerii sinistre. Cel putin Lulubox, e o rusine. Numai mostre, ca au un parteneriat cu Sephora, pe care mai bine le-ar oferi gratuit in magazinele lor decat sa le vanda cu 40j de lei.
      Ti pup! Esti sub cod galben?

      Ștergere
    2. Of, acum am vazut cate litere am papat!:(
      Da, de aseara viscoleste puternic..zapada e ok, e de o palma, dar e gheata sub ea, pentru ca initial, la noi la Tecuci a fost lapovita si apoi ploaie, si ger...deci e sticla pe jos...am iesit in oras sa ii iau un cadou micut unei colege de liceu a fratelui meu, si m-am intors acasa sloi de gheata:))
      Apoi cand sa ma dezghets ei eu, ma suna curieru' ca nu stie unde stau si du-te iar in oras in frig...
      dar asteptam de o saptamana comanda de cartisoare pt. cadouri...
      Te-am pupat si eu Miki!

      Ștergere
    3. Ce carti ai comandat? Posteaza, chiar daca-s cadou, poate imi dai idei

      Ștergere
    4. I-am luat o carte mamei pentru ca are nevoie de ea pentru la munca, e ceva de Medicina Interna, si prietenului meu i-am luat Pendulul lui Foucault, In numele Trandafirului si Divina Comedie.Ii place foarte mult sa citeasca literatura universala, si dupa documentari amanuntite, am aflat ce vrea de la Mos, pe langa altele..

      Ștergere
    5. Am citit acu o mie de ani In numele trandafirului (si nu mi-a placut in mod deosebit), insa celelalte is moartea pasiunii! Nici n-am incercat vreodata sa le citesc. Recunosc. Cand ma gandesc la Divina Comedia imi vine-n minte numai "lasciate ogni speranza voi ch'entrate" :D Sunt o superficiala!

      Ștergere
  2. Interesant, foarte interesant, mai ales ca nu e valabil doar pentru luna asta. Sigur imi voi lua si eu una luna viitoare :)

    RăspundețiȘtergere
  3. arata bine continutul traistutei !

    RăspundețiȘtergere
  4. Am o curiozitate mai veche. De pisica, deh...
    Cate produse cosmetice ai in casa?
    Le-ai putea face o poza?
    Apuci sa le folosesti pe toate?
    Iote ca-s mai multe curiozitati pana la urma. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mel, is multe si am sa incerc sa le pozez. Cu exceptia produselor de machiaj care pot fi cat de multe, celelalte (creme, balsam de buze, sampoane, balsamuri de par, produse de styling, gel de dus) le incep si daca nu-mi plac/priesc, le fac cadou apropiatilor. Ma uit la fetele care au bloguri si, prin comparatie, sa stii ca eu nu-s deloc exagerata in privinta asta :D

      Ștergere
    2. Mai, si eu am o multime de creme, sampoane, geluri de dus si alte alea, dar le incep, cu gandul sa le termin, apoi, cand imi iau inima in dinti si fac curatenie, le arunc, ca s-au invechit.
      In afara de demachiant si o crema de fata, altceva nu prea folosesc. Cu lotiune de corp nu ma dau dupa dus, ca abia mi-am desfundat porii si n-am de gand sa-i infund la loc, iar mai tarziu iarasi nu ma mai dau pentru ca deja pielea nu mai e chiar curata si trebuie sa fac dus. Si uite asa se tot aduna in dulapiorul de la baie, de nu mai are loc Pesty sa-si puna crema de ras si after shave-ul acolo. :D

      Ștergere
    3. Mel, nu mai are loc pentru "micul" stoc de cosmetice? :))

      Ștergere
  5. imi place mult continutul, am deja stoc de supliform, nu stiu cum am uitat la comanda sa-mi iau uleiul de peste :D

    RăspundețiȘtergere