marți, 9 aprilie 2013

Cumpărături de la miniPrix



Săptămâna trecută am primit cadou de la miniPrix un voucher în valoare de 50 de lei şi livrare gratuită, aşa că n-am stat pe gânduri mult până să fac o comandă. Ieri a sosit şi, iată ce am primit:

Bluză violet dintr-un voal sintetic, mai grosuţ. Frumuşică, dar nu foarte, datorită unor intervenţii absolut necesare pentru a putea fi purtată. Mai precis, la spate se închide cu un năsturel auriu (la fel şi mânecile), a cărui gaică (sper că înţelegeţi la ce mă refer, pentru că alt termen nu-mi vine în minte) este mult prea largă şi bluza nu stă închisă. Deasemeni, nu prea plăcut este faptul că mânecile se termină fix sub cot şi că marginea este destul de strâmtă. Adică, destul cât să te incomodeze uneori. De altfel, se poate observa că pe modelul miniPrix nici n-o ajung, încât a fost nevoită să pozeze stil "spălătoreasă". E made in Romania pentru un misterios brand britanic şi deduc asta din faptul că are etichetă doar cu mărimea UK.

sursa www.miniprix.ro
A doua bluză este Next, o combinaţie între o parte vâscoză şi spate şi mâneci dintr-o mătase sintetică. Îmi place pentru că pare răcoroasă şi lejeră. O am într-o mărime mai mică şi pe negru, deci îmi place.


sursa www.miniprix.ro
A treia bluză, şi cea mai frumoasă, v-o pot arăta doar într-o poză micuţă (doar aşa-mi permite miniPrix s-o copiez). E Dorothy Perkins şi e absolut drăgălaşă!

sursa www.miniprix.ro
Mai am un voucher de aproape 150 de lei provenind dintr-o rambursare şi mă mănâncă degetele să tot caut şi, eventual, să mai comand ceva.


Totodată, mi se pare corect să vă spun că apreciez profesionalismul celor de la miniPrix (deşi nu pot să înţeleg de ce nu mai au nici un număr de telefon de contact!), profesionalism dovedit în momentul în care i-am contactat via e-mail sesizând faptul că o pereche de ghete (cadou de Crăciun pentru soţ) comandate pe 15 decembrie anul trecut, s-au rupt. Mi-au răspuns prompt fără a-mi cere informaţii suplimentare, că a doua zi va veni curierul Otto să ridice pachetul cu ghetele deteriorate şi că au rugămintea să le spun cum vreau să-mi parvină contravaloarea produsului returnat. De acolo-s cei aproape 150 de lei, care au apărut în contul meu la 2 zile după ce am returnat ghetele, pentru că am optat pentru voucher.
Ţineţi minte: produsele pot fi returnate dacă au fost livrate defecte sau s-au defectat/stricat pe durata folosirii lor corecte, în termen de 2 ani, conform Legii nr. 449/2003, cap. V, art. 16. Nu 10 zile, nici 30 de zile, ci 2 ani! Nu mai zic de anunţurile afişate în unele magazine, cu mesaje de genul "marfa vândută nu se schimbă", care-s total ilegale.
Sper că v-au fost de folos informaţiile!

16 comentarii :

  1. este superba culoarea bluzei nr 2 !

    RăspundețiȘtergere
  2. Fetelor, problema e ca nu-i asa portocalie, ci mai spre roşu, însă nici aşa nu-i neplacuta culoarea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place bluzita de la Dorothy P., e tare drăgălașă.
    Mulțumesc și pentru informație, chiar nu știam acest lucru și mi se pare util de luat la cunoștință.
    Aurora

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, Aurora, multa lume ia de bun ce sustin comerciantii, respectiv garantie de 30 de zile.

      Ștergere
  4. sa te bucuri de ele!

    si mie mi se par foarte ok cei de la Miniprix.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi, Alina!
      Au mai dat ei si chix, insa de data asta au fost de nota 10!

      Ștergere
  5. Sa le porti cu placere! Am probat acum 2 saptamani ultima bluza cu fundite dar nu am cumparat-o, acum regret. Sper sa o mai gasesc.

    RăspundețiȘtergere
  6. Hello my dear! Foarte faine lucrurile, imi plac tare mult si abia astept sa te vad cu ele! Sa le porti cu multa placere! :-*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi, Diana! Si eu abia astept sa le port, dar vezi ca nu mai vine odata primavara...

      Ștergere
  7. Garanţia asta de doi ani ori or să-i aducă în sapă de lemn, ori or să-i îmbogăţească rapid,entru că oricine şi-ar dori aşa ceva. Iar dacă se mai şi ţin de cuvânt, al lor va fi piaţa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au fost ceva discutii pe tema asta cand a fost republicata legea prima data (2007), dupa ce am fost nevoiti sa armonizam legislatia interna cu cea a UE

      Ștergere
  8. N-aveam o parere grozava despre miniprix dar am tot citit pe bloguri, am intrat, am cautat haine si am gasit destul de multe dragute. La preturi foarte bune.
    Am tot adaugat in cos de-am strans o comanda de vreo 350 lei. :) Numai ca mai au de asteptat (sper sa le mai gasesc peste vreo 2 saptamani, macar jumatate din ele), ca n-am acum bani.
    Dar oricum, imediat ce voi avea suma necesara, voi face cu siguranta comanda.

    Si foarte frumoase lucrusoarele pe care le-ai cumparat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mihaela, comanda-le pe rand, in limita a 101 lei ca sa nu platesti transportul. De obicei se cam epuizeaza si macar sa nu-ti para rau de toate. Si nu uita, citeste si comentariile de la pagina articolului (trecute prin filtrul personal, bineinteles), pentru ca descrierile oficiale sunt uneori cam aiurea, insa "păţiţii" îşi împărtăşesc opiniile.

      Ștergere
    2. Am inteles! Asa o sa fac. De comentarii uitasem, o sa le citesc.

      Ștergere