miercuri, 3 aprilie 2013

No news is good news!

Scriu cât scriu, dar şi cînd n-am chef sau n-am ce spune, fac pauze lungi şi dese "cheia marilor succese" :p
În săptămâna care a trecut, am sărbătorit Paştele catolic (o parte a familiei e de confesiune catolică), dar până a-l sărbători a trebuit să mă pregătesc, apoi duminică am fost la biserică, şi tot aşa, încât timp pentru a scrie articole n-am prea găsit.
Ieri am fost cu Diana să mâncăm pizza, cu vouchere, la restaurantul Casa Gloria. Diana a scris un articol extrem de elegant referitor la experienţa asta cu vouchere, însă eu aş mai adăuga în stilu-mi caracteristic că, în mod sigur pizza era deja făcută când am ajuns noi (anunţasem că venim pe la 5) şi ne-a fost servită după ce a fost încălzită un pic. Recunosc că la un moment dat m-am lăsat păgubaşă şi n-am mai încercat să mestec cartonul care se voia a fi "pizza quattro stagioni" sau "quattro stagione" :D după cum era scris în meniul restaurantului., cu aluat subţire şi brânză care nu se prea întindea pe motiv că nu era destul de caldă. În restaurant frig şi întunecos, de a trebuit să rog să aprindă nişte lumini pentru că pur şi simplu nu vedeam să citesc meniul. Chelnerul amabil, dar neinstruit, ne-a indicat să ne aşezăm la o masă de 2 persoane (doar 2 scaune), fără a se oferi să ne ducă hainele la o garderobă, aşa că ne-am aşezat la o alta, cu 3 scaune, pentru a ne pune hainele şi poşetele. Restaurantul era absolut gol. Cât am stat noi acolo a venit o doamna care a mâncat şi ea pizza tot cu voucher. Ce nu mi-a mai plăcut e faptul că, la intrare era recepţionera care a rămas ascunsă după tejghea şi nu a ridicat nici măcar o dată capul atunci când am intrat. Singurul plus a fost limonada ieftină (12 lei pentru 600 de ml.) pe care mi-am preparat-o eu din sucul unei lămâi, miere de albine şi apă plată. În concluzie, cel puţin pentru pizza, nu recomand restaurantul Casa Gloria din Iaşi.
În rest, am bântuit prin Palas Mall în speranţa unor chilipiruri cu cardul de shopping de la Glamour, însă nu m-am ales decât cu un tricou gros, de iarnă, de la New Yorker care era deja la reducere (12 lei), deci nu se mai aplica o reducere. Restul magazinelor care erau în lista reducerilor cu cardul Glamour, aveau produse total neinteresante, cel puţin la preţurile la care le-aş fi cumpărat cu mult prea mica reducere. Prefer să aştept sezonul soldurilor!
Să nu uit să vă spun că am petrecut o după-amiază/seară tare plăcută în compania Dianei. Îmi place fata asta tare mult.

EDITEZ că-i musai: voucherul a costat 9 lei pentru o pizza de 32 de cm. în loc de 20 de lei.



azi găsesc în ușă


Nu știu de ce mâncată acolo ar fi 20 de lei (conform voucher și conform meniu), iar comandată acasă 11 lei, așa că-mi rămâne să trag concluzia finală că fac și ei niște șmecherii în speranța că vor evita colapsul. Mă îndoiesc sincer că vor prospera cu rahaturi de astea jenante. Nu pot decât să spun, să vă fie rușine Casa Gloria!

10 comentarii :

  1. Urat, ce pot spune mai mult de atat? Next time verificati inainte locatia, eu m-am fript de multe ori si acum casc ochii bine. Nu am mai cumparat un voucher din mai si stii cat de entuziasmata eram inainte. Am gasit aici un voucher de 39 euro pentru epilat scurt sau 49 euro epilat lung cu ipl, pentru 3 sedinte, m-ar tenta sincer dar...Raman la dar.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maya, voucherele au fost cumparate de sotul meu si, oricum, nu aveam ce verifica. Tocmai asta e rostul voucherelor, zic eu, sa vezi daca-ti place la un pret mult redus. Din pacate, noua nu ne-a placut la pret aproape intreg :p

      Ștergere
  2. Ce nesimtiti pusi pe capatuiala! Cat cred ca o sa le mearga?

    RăspundețiȘtergere
  3. Salut! azi am avut iar drum prin Palas si mi am luat si eu oja ca a ta de la Essence, pentru ca m-ai facut curioasa cu nuanta ta, ce sa mai sunt copiatoare :))! Zilele astea abia astept sa vad review la Zorile! Eu tot nu am primit raspuns de la ei, dar astept nu-i bai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca a mea de pe unghii sau ca aia care-am cumparat-o cand eram cu tine? Pe aia noua inca n-am incercat-o. Sper sa nu ma dezamageasca. Maine fac review la balerini.

      Ștergere
  4. Am cumparat-o pe cea gri, stii asta as mea, de culoarea lavandei rezita foarte putin, daca spal o farfurie adio! Abia astept sa vad review la balerini, by the way site ul blogawards era cazut azi, eram curioasa sa vad dc a mai primit cineva coletul! pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In general cele fara sclipici rezista mai putin, insa acopera unghia multumitor dintr-un singur strat. Poate pana maine mai scriu si altii despre papucii primiti.
      Pup si noapte buna!

      Ștergere
  5. Buna, am dat din intamplare peste articolul tau si tin sa spun ca am patit de vreo 3 ori ca tine cu diverse asa zise restaurante. Eu una sunt si cred ca am sa raman fan mamma mia (mammamia.ro). Pana acum acolo am mancat cea mai buna pizza si nu m-au dezamagit niciodata. Bine, acum ca au serviciu de livrari la domiciliu non stop m-au castigat si mai tare de partea lor :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ana, eu nu-s innebunita dupa pizza, insa pentru asta era voucherul si cum voiam sa incerc restaurantul...

      Ștergere